Samsunspor hakemlerden şikayetçi

Samsunspor hakemlerden şikayetçi

SPOR Haberleri

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un Başkan Vekili Recep Hun, hakem hatalarından şikayetçi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un Başkan Vekili Recep Hun, "Hakemlerin hataları yüzünden iki haftadır puan kaybediyoruz" dedi.

Hun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Antalyaspor deplasmanında alınan 3-1'lik yenilginin kendilerini üzdüğünü söyledi.

Antalya'ya en az bir puan için gittiklerine işaret eden Hun, "Maçın ilk dakikasında şansız bir golle mağlup duruma düştük. İlk yarıda pozisyonlar bulduk ama bunları değerlendiremedik. İkinci yarıda kalemizde gördüğümüz ikinci golden sonra daha etkili oynadık. Gol de attık, hatta beraberliği yakalayacağımız penaltıyı da bulduk ama şansız bir şekilde Mbilla penaltıdan yararlanamadı" diye konuştu.

Futbolcuların özverili bir şekilde mücadelesini sürdürdüğünü belirten Hun, şunları dile getirdi:

"Antalyaspor'un kazandığı penaltı bence penaltı değildi ve bu pozisyonda oyuncumuz Doğan Erdoğan, hakem tarafından haksız bir şekilde oyundan atıldı. 10 kişi kaldıktan sonra gardımız düştü ve 3-1 mağlup olduk. Geçen hafta Adanaspor maçında hakem hataları, bu hafta Antalyaspor maçındaki hakem hatası bizi olumsuz yönde etkiliyor. Yani 2 haftadır hakemlerin hatası yüzünden puan kaybediyoruz. Artık hakem hatalarının sona ermesini istiyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...