Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Vodafone Arena'nın biteceği tarih!

İşte Vodafone Arena'nın biteceği tarih!

SPOR Haberleri

Vodafone Arena'nın önümüzdeki Nisan ya da Mayıs ayı içerisinde tamamlanacağı ifade edildi.

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın inşaatını üstlenen firmanın Genel Müdürü İhsan Coşkun, Fanatik gazetesine önemli açıklamalarda bulundu. Coşkun, Beşiktaş'ın yeni stadının 2015 yılının Haziran ayından önce tamamen biteceğine dair müjde verdi.


İşte İhsan Coşkun'un yaptığı açıklamalar:
"Şu anda betonarme inşaatımız kaba inşaatımız bitmek üzere. Kasım'ın ortalarında bitecek. İnce işler devam ediyor. Saha içlerimiz devam ediyor. Stadımızı önümüzdeki senenin Nisan-Mayıs ayları içerisinde bitireceğiz. Stadımı Haziran'dan evvel bitirmiş oluruz. Son maçı oynayıp oynamamak yönetimin vereceği bir karar. Son maçı da belki birkaç maçı da oynayabilir. Yönetim karar verecek."
"Başkan bu konuyla çok yakından ilgili. Her gün stada gelip inşaatla ilgilenir. Demir işlerinde de Ahmet Nur Çebi'nin bize çok yardımı ve faydası var. Elbirliği ile stat yükseliyor. Akıllı ve yeşil sertifikası olan bir stattır. Düşündüğümüz çimler fiber çimler olacak. Güney Amerika ve İngiltere gibi yerlerde uygulandı. Bu sene de Riva tesislerinde de uyguladılar. Çimin en önemli noktalarından birisi ekimdir. Biz de ekim yapacağız. Mayıs ayına kadar o işleri de bitireceğiz." Fanatik

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...