Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mehmet Ali Erbil: 'Yengeden öğreneceğim o vuruşları'

Mehmet Ali Erbil: 'Yengeden öğreneceğim o vuruşları'

SPOR Haberleri

Fenerbahçeli şovmen Mehmet Ali Erbil, yine Galatasaray taraftarını kızdıracak

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil önceki akşam Arnavutköy'deki bir mekanda yemek yedi.


"BAKALIM NASIL VURUYORMUŞ"
Habertürk'te yer alan habere göre, Galatasaraylı Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau ile bir sinema filminde başrol oynayacak olan fanatik Fenerbahçeli Erbil, mekan çıkışında, "O vuruşları öğreneceğim yengeden, bakayım nasıl vuruyormuş" diyerek Hollandalı yıldızın Fenerbahçe'ye attığı iki muhteşem gole gönderme yaptı.


GALATASARAYLI TARAFTARI DAHA ÖNCE DE KIZDIRMIŞTI
Fanatik Fenerbahçeli olmasıyla tanınan ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, daha öncede sunduğu yarışma programı Eyvah Düşüyorum'da Galatasaray'a hakaret içeren bir soru sorunca gündeme oturmuştu. Yaptığı gaflarla her zaman başını belaya sokan Mehmet Ali Erbil, yarışmanın yayınlanan bölümünde "Fenerbahçeliler'in Galatasaraylı taraftarları kızdırmak için kullandığı ifade" sorusu ve cevap olarak "Cincon" cevabının çıkması sarı-kırmızılı taraftarları çok kızdırmıştı. nbsp;Ensonhaber

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...