Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bilic'ten, Partizan mücadelesi öncesi net mesaj!

Bilic'ten, Partizan mücadelesi öncesi net mesaj!

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Partizan karşılaşması öncesinde düzenlediği basın toplantısında oyun sistemlerine sadık kalacaklarını söyledi.

"Rakibimiz güçlü ve zor bir karşılaşma oynayacağız. Her iki takım da kendisi için hayati önem taşıyan bir 90 dakikaya çıkacak" Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Partizan karşılaşması öncesinde düzenlediği basın toplantısında oyun sistemlerine sadık kalacaklarını söyledi. Medya mensuplarının karşısında İngilizce yerine Hırvatça konuşmayı tercih eden ve Beşiktaş'ın oyun sisteminin bu karşılaşmada da aynı olacağını ifade eden tecrübeli teknik adam, "Şimdiye kadar nasıl oynadıysak bu maça da aynı şekilde çıkacağız. Sistemimiz üzerinde rakibimizin oyun şekli de etkili olacak. Kağıt üzerinde her şey kolay ama önemli olan planlananları hayata geçirebilmek" ifadelerini kullandı. Belgrad'daki mücadelenin iki takım için de çok kritik olduğunu ifade eden Hırvat teknik adam, "Çok ciddi bir maç yapacağız. İyi bir karşılaşma oynayacağımızı düşünüyorum. Partizan önemli ve güçlü bir takım ancak bu maça hazırız. İstanbul'a puan ya da puanlar alarak döneceğiz" şeklinde konuştu. Partizan'ın kendi liginde yenilgisiz lider olduğunu hatırlatan Slaven Bilic, "Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Partizan, genç ve tecrübeli oyuncuların bir arada olduğu güçlü bir ekip ve aynı zamanda saygı duyulması gereken bir teknik adama sahipler" açıklamasını yaptı.
Motta iddialı konuştu
Beşiktaş'ın Brezilyalı savunma oyuncusu Motta ise, "Sonraki tura yükselmek için Partizan karşısında 3 puan almalıyız. Türkiye'de olduğu gibi Avrupa'da da hedeflerimiz var. Bu sezon kupalar kaldırmak istiyoruz" diye konuştu. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...