Zeki Yavru'dan Galatasaray'a gönderme

Zeki Yavru'dan Galatasaray'a gönderme

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un genç futbolcusu Zeki Yavru, Lokeren galibiyetinin ardından açıklamalar yaptı.

Trabzonspor'un genç futbolcusu Zeki Yavru, Lokeren'i 2-0 yendikleri maç sonrası Galatasaray'a gönderme yaptı: " Kimse kuşkuya düşmesin ülke puanının düşmesine izin vermeyeceğiz."


Trabzonspor'da Lokeren ilk kez savunmanın solunda oynayan Zeki Yavru, "Nerede görev verilirse elimizden geleni yapmaya çalışacağız" dedi.
Önemli bir galibiyet aldıklarını kaydeden genç oyuncu, "Bizim için önemli olan galibiyetti. İyi oynadık, iyi mücadele ettik. Kimse kuşkuya düşmesin ülke puanının düşmesine izin vermeyeceğiz. Galibiyetlerle ülke puanını daha yukarıya taşıyacağız" diye konuştu.
Karşılaşmada ikinci golünü atan Gineli oyuncu Kevin Constant da "Çok zor bir maçtı. 3 puan bizim açımızdan çok önemliydi. Çünkü evimizde maç öncesi aynı puana sahip olduğumuz Lokeren'e karşı oynuyorduk" ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...