Samet Aybaba'ya Lider Türk Spor Adami ödülü

/ Kaynak: DHA
Samet Aybaba'ya Lider Türk Spor Adami ödülü

SPOR Haberleri  / DHA

Adana Demirspor sportif direktörü Samet Aybaba , 'Lider Türk Spor Adamı' ödülüne layık görülen plaketini düzenlenen törenle aldı.

GAZİ Üniversitesi bünyesinde kurulan "Tarihte Liderlik ve Liderlik Araştırmaları Topluluğu" tarafından 'Lider Türk Spor Adamı' ödülüne layık görülen Adana Demirspor sportif direktörü Samet Aybaba plaketini düzenlenen törenle aldı.
Gazi Üniversitesi Konser Salonu'nda yapılan törende konuşan Topluluk Başkanı Talu Bilgili "Okulumuzun en prestijli ödülleri bunlar. Sanatçı, oyuncu, gazeteci, STK Başkanı, girişimci, yazar ve spor adamı dallarında ödüllerimiz var. Lider Türk Spor Adamı dalında topluluğumuz Samet Aybaba'yı seçti. Kendisini tebrik ediyor, liderliğin devamını diliyoruz" dedi.
Ödülünü Gazi Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof.Dr.Hale Şıvgın'dan alan Aybaba da Gazi Üniversitesi ile topluluğa kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.
Törende ayrıca Ahmet Şafak'a Lider Türk Sanatcısı, Mehmet Aslan'a Lider Türk Oyuncusu, Banu Avar'a Lider Türk Gazetecisi, Olcay Kılavuz'a Lider Türk Sivil Toplum Kuruluşu Başkanı, Prof.Dr.Emin Kuru'ya Liderlik Topluluğu Özel Ödülü, Bogachan Göksu'ya Lider Türk Girişimci, İskender Öksüz'e Lider Türk Yazar, Hanım Halilova'ya da Ebulfez Elçibey Büyük Ödülü verildi.


SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...