Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Burak Yılmaz'ın golü ofsayt mı?

Burak Yılmaz'ın golü ofsayt mı?

SPOR Haberleri

Galatasaray'da Burak Yılmaz'ın Kasımpaşa karşısında attığı beraberlik golü tartışmaları beraberinde getirdi.

Spor Toto Süper Lig 8. hafta maçında Kasımpaşa'yı Türk Telekom Arena'da ağırlayan Galatasaray'da Burak Yılmaz'ın 53. dakikada attığı gol tartışmaları beraberinde getirdi. Kasımpaşa karşısında takımının beraberlik golünü kaydeden Burak Yılmaz'ın savunma arkasına yaptığı koşuda top Umut Bulut'un kafasından çıktığında ofsayt olduğu gerekçesiyle büyük tartışma yaşandı. Burak Yılmaz'ın golü sonrası Kasımpaşalı futbolcular ve teknik ekip de uzun süre yan hakeme itirazlarda bulundular.

'İlk gol ofsayt ikinci gol el'
Galatasaray'ın Kasımpaşa maçında attığı goller büyük tartışma çıkarttı. Merkez Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Çulcu, Burak Yılmaz ve Umut Bulut'un attığı goller için şu değerlendirmeyi yaptı:


"Burak Yılmaz'ın golü ofsayt. Umut Bulut'un golünden önce Chedjou kafayla vurmuş gibi görüyor, ancak orada kolla da topa temas var. Ama hakemin onu tespit etmesi çok zor. Bu pozisyonda hepsinden önemlisi şu... Golün öncesinde Selcuk ile Viudez arasında bir ikili mücadele yaşandı. Hakem orada Viudez'in faul yaptığına kanaat getirdi ve futbolcuya bir de sarı kart gösterdi. Orada faul falan yoktu. Ama hakemin yanlış kararı sonucu hem faul oldu hem futbolcu sarı kart gördü hem de o top gitti gol oldu."

nbsp;Burak Yılmaz'ın golü ofsayt mı?
nbsp;Burak Yılmaz'ın golü ofsayt mı?


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...