"Maçı hak etmedik"

/ Kaynak: AA
"Maçı hak etmedik"

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Tomas Sivok, Fenerbahçe yenilgisinin ardından değerlendirmeler yaptı

Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Tomas Sivok, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında 2-0 kaybettikleri Fenerbahçe maçının başında yedikleri golden sonraki oyunla maçı kazanmayı çok fazla hak etmediklerini söyledi.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Çek futbolcu, Fenerbahçe'ye karşı 3 puan kaybetmelerine rağmen uzun lig maratonunda moralleri bozmak için herhangi bir nedenleri olmadığını belirterek, "Kesinlikle kazanmış olmayı isterdik ancak şunu da söylemem gerekir ki, maçın başında yediğimiz golden sonraki oyunla maçı çok fazla hak etmedik" dedi.

Mücadeleye erken yedikleri golle kötü başladıklarını anlatan Sivok, şunları kaydetti:

"Golün ardından 20-25 dakika istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Daha sonra kırmızı kart geldi. Ondan sonra maçın gidişatı tamamen değişti. Fenerbahçe, çok tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım. Sahaya tam anlamıyla yayılmamıza izin vermediler ama buna rağmen pozisyonlar bulmayı becerdik. En nihayetinde ikinci yarıda Fenerbahçe daha fazla pozisyon bulmamıza izin vermedi ve maçtan mağlup ayrıldık. Belki bulduğumuz pozisyonlardan birini gole çevirebilseydik, gidişi değiştirebilirdik."

Deneyimli savunma oyuncusu, siyah-beyazlı kulübün tarihinde en çok lig mücadelesine çıkan yabancı futbolcu unvanını almasının kendisi için değerli olduğunu vurgulayarak, "Büyük Beşiktaş'ın tarihine geçebilmek benim adıma çok değerli. Ancak amacım sezon sonunda bu kariyer rekorumun şampiyonlukla taçlanması. Belki bugün kazanmayı beceremedik ama çok kaliteli, iyi oyunculardan kurulu, güçlü bir takımız. Beşiktaş'a ilk geldiğim sezon şampiyon olmuştuk. Bu sezon da ligi alıp götürebilecek kuvvetteyiz" değerlendirmesinde bulundu.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...