Beşiktaş'a iyi haber! Partizan'a yetişecek

/ Kaynak: AA
Beşiktaş'a iyi haber! Partizan'a yetişecek

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş Futbol Takımı Doktoru Ertuğrul Karanlık, sakatlığı geçen savunma oyuncusu Serdar Kurtuluş'un, Partizan'da forma giyebileceğini açıkladı.

Kulüp televizyonu BJK TV'ye sakatlıkları bulunan oyuncularla ilgili açıklamalar yapan Karanlık, savunmanın sağında görev yapan Serdar'ın hızlı bir şekilde iyileştiğini belirterek, "Bugün bize herhangi bir sıkıntısının olmadığını ve takımla çalışmak istediğini söyledi. Perşembe günü hocamız görev verirse Partizan karşısında sahada olabilir" ifadelerini kullandı.
Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile yaptıkları derbide sağ omzunda problem yaşayan kaleci Tolga Zengin'in kontrol amaçlı MR'ının çekileceğini bildiren Karanlık, sakatlığının ardından dün akşamki maçta sahalara dönen Jose Sosa'nın, beklediklerinden daha kısa bir zamanda iyileştiğini vurgulayarak, şunları söyledi:
"Sosa'nın, Balıkesirspor maçında sol diz iç yan bağı koptu. Bu sakatlığın 10-12 hafta arası iyileşme süresi vardır. Bu benim veya herhangi bir kişinin görüşü değil, literatürde böyledir. Sağlık ekibi olarak çok yoğun çalıştık ve Sosa'yı beklediğimizden daha kısa sürede takıma teslim ettik. Açıkçası bu kadar çabuk olacağını ben de tahmin etmiyordum. Sosa, tam 24 gün sonra takımla çalışmalara başladı ve dün ikinci yarı oynadı. Sosa'yı takıma bu kadar kısa bir sürede verdiğimiz için, sağlık ekibi olarak mutluyuz."

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...