Lokeren - Trabzonspor maçına İtalyan hakem

/ Kaynak: DHA
Lokeren - Trabzonspor maçına İtalyan hakem

SPOR Haberleri  / DHA

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde Lokeren ile deplasmanda oynayacağı maç öncesinde iki takımın antrenman ve basın toplantısı programları belli oldu

Buna göre bordo mavili takımın teknik direktörü Vahid Halilhodzic ile bir oyuncunun katılacağı basın toplantısı Çarşamba günü yerel saatle 17.00'de Daknam Stadı Basın Toplantı Salonu'nda başlayacak. Trabzonspor maçtan bir gün önceki antrenmanını ise saat 17.30'da yine aynı stadyumda yapacak. Bu antrenmanın 15 dakikalık bölümü medya mensuplarına açık olacak.
Lokeren teknik direktörü Peter Maes ise aynı gün saat 13.00'de Daknam Stadyumu'nda basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısının ardından 13.30'da stadyumda gerçekleştirilecek antrenmanın 15 dakikalık bölümü medya mensuplarına açık olacak.
HAKEM İTALYAN
Bu arada Lokeren-Trabzonspor maçının hakemleri de açıklandı. Daknam Stadı'nda Perşembe günü TSİ 22.05'de başlayacak karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Gianluca Rocchi yönetecek. Gianluca Cariolato ve Alessandro Giallatini'nin yardımcı hakem olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Matteo Passeri olacak. Müsabakada Paolo Silvio Mazzoleni ve Carmine Russo da ilave yardımcı hakem olarak görev yapacak.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...