İşte Beşiktaş - Partizan maçının muhtemel 11'leri

İşte Beşiktaş - Partizan maçının muhtemel 11'leri

SPOR Haberleri

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4. maçında bugün Partizan ile karşılaşacak.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4. maçında bugün Partizan ile karşılaşacak. Siyah beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4. maçında bugün saat 20.00'de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Partizan'ı konuk edecek.
Mücadeleyi Romanya Futbol Federasyonu'ndan Alexandru Dan Tudor yapacak. Tudor'un yardımcılıklarını Aurel Onita ile Octavian Sovre yapacak. Radu Adrian Ştefan Ghinguleac 4. hakem olacak.


KARTAL AVANTAJ PEŞİNDE
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde geride kalan üç maçta 5 puan topladı ve C Grubu'nda zirvede yer alıyor. Beşiktaş, grubun üçüncü maçında deplasmanda konuk olduğu ve mükemmel bir oyunun sonunda 4-0 mağlup ettiği Sırp ekibi Partizan'ı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda taraftarlarımızın desteğiyle bir kez daha mağlup ederek gruptan çıkmak adına avantaj elde etmek istiyor.


MUHTEMEL 11'LER
BEŞİKTAŞ
Tolga
Motta
Franco
Sivok
Atiba
Veli nbsp;
Sosa
Oğuzhan
Olcay
Gökhan Töre
Demba Ba


PARTİZAN
Lukac
Stankovic
Vulicevic
Cirkovic
Volkov
Ilic
Pantic
Zivkovic
Sasa İlic
Grbic
Danko Lazovic


STAT: Atatürk Olimpiyat
SAAT: 20:00
YAYIN: Star TV
HAKEM: Alexandru Dan Tudor


BILIC: "ÖNCELİĞİMİZ LİG AMA..."
Hırvat teknik adam Slaven Bilic, Partizan maçı öncesinde önceliklerinin lig mi yoksa Avrupa mı olduğuyla ilgili, şu ifadeleri kullandı: "Önceliğimiz tabii ki Süper Lig ama unutmamamız gereken şey, geçen sezon tüm mücadelemizi Avrupa kupalarında yer alabilmek için yaptık. Burada olmanın anlamı büyük. Biz hem ligde hem Avrupa'da hem de kupada elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Üç kulvar için de aynı yakalaşıma sahibiz. UEFA Avrupa Ligi bir Şampiyonlar Ligi değil ama yine de çekiciliği olan bir yarışma. Biz de mümkün olduğu kadar ilerlemeye çalışacağız."


"FAVORİ BEŞİKTAŞ AMA İZLEMEYE GELMEDİK"
Sırbistan'ın Partizan takımının teknik direktörü Marko Nikolic, ilk maçta kötü bir skor aldıklarını ancak İstanbul'dan iyi bir sonuçla ayrılmak istediklerini söyledi. İstanbul'a umutlu geldiklerini kaydeden Nikolic, "Beşiktaş her zaman bu maçın favorisidir ancak biz de maçı seyretmeye gelmedik. Buraya büyük umutlarla geldik. Umarım ilk maçtan farklı bir skor alırız ve buradan mutlu bir şekilde ayrılırız" diye konuştu. nbsp;Ensonhaber

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...