Cristiano Ronaldo'dan Arda Turan yorumu

Cristiano Ronaldo'dan Arda Turan yorumu

SPOR Haberleri

Real Madrid'in süper yıldızı Cristiano Ronaldo, Atletico Madrid forması giyen Arda Turan hakkında konuştu.

Dünyanın en önemli yıldızları arasında yer alan Cristiano Ronaldo, Fanatik'e konuştu. İspanyol devi Real Madrid'le harikalar oluşturan ve geçen sezon La Liga'da attığı 31 golle Avrupa Gol Kralı olan Ronaldo, Türkiye'den sadece gazetemizin üye olduğu ESM'nin düzenlediği törende ödülünü aldı.


"HER MAÇTA GOL ATAMAM"
La Liga'da bu sezon 10 maçta 17 gol atarak gol krallığı yarışında rakiplerinin uzak ara önünde olan Ronaldo, "İyi oynamak ve gol atmak hoşuma gidiyor. Ama bu her zaman olacak bir şey değil. Kimse her maç gol atamaz. Gol kaçırdığım zaman kendime kızıyorum ama sonra dostlarımla birlikte olduğumda her şey geçiyor" dedi.


RONALDO'DAN ARDA YORUMU
İspanya'daki gururumuz Arda Turan'ın ortaya koyduğu performans hakkında konuşan Ronaldo, "Arda çok beğendiğim bir oyuncu. İlk geldiğinde fazla dikkatimi çekmemişti ama Atletico büyüdükçe o da büyüdü futbolunu daha da çok geliştirdi. Zaman zaman karşı karşıya geliyoruz ancak geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde forma giyememesi onun için tabii ki büyük şanssızlıktı. Ona kariyerinde başarılar diliyorum" dedi.


"İSTANBUL'A HAYRAN KALDIM"
Galatasaray'la İstanbul'da karşılaştığımızda atmosfere hayran kalmıştım. Taraftarlar gerçekten takımlarına inanılmaz destek veriyorlar. Hatta Galatasaray'la müthiş bir doksan dakika yaşatmıştık. İstanbul'a daha önce de gittim, şehir beni büyüledi. Türkiye'yi ve İstanbul'u ziyarete yine geleceğimi belirtmek isterim. nbsp; (Ensonhaber)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...