Partizan'a baklava jesti

/ Kaynak: DHA
Partizan'a baklava jesti

SPOR Haberleri  / DHA

Banvit'le oynayacağı Eurocup mücadelesi için Bandırma'ya gelen Sırbistan'ın Partizan takımının oyuncularına baklava ikram edildi.

Partizan, maçın oynanacağı nbsp;Kara Ali Acar Spor Salonu'nda son antrenmanını yaptı. nbsp;Türkiye'ye girişlerinde İstanbul Atatürk Havalimanı'nda Türkiye Basketbol nbsp;Federasyonu nbsp;yetkilileri tarafından karşılanan Sırbistan ekibi, Banvit'in kendilerine tahsis ettiği otobüsle nbsp;Bandırma'ya ulaştı. Yalova'da nbsp;inişlerinde Banvit nbsp;Menajeri Turgay Zeytingöz ve Banvit yetkilileri tarafından çiçek ve ikramlarla karşılanan Partizan takımı, bugün bir antrenman yaptı.

Banvit nbsp;Başkanı Özkan Kılıç, yanında nbsp;bulunan Banvit eski kaptanı olan nbsp;Sırbistan vatandaşı Miroslav Radosevic ve Genel Menajer Turgay Çataloluk ile beraber antrenmandan sonra Partizan antrenörü nbsp;Dusko Vujosevic'in yanına giderek, "hoş geldiniz" dedi. nbsp;Başkan Özkan Kılıç, iki ülkenin ve ülke takımlarının dost ve arkadaş olduğunu, bundan sonrasında da bu dostluğun artarak süreceğine nbsp;inandığını söyledi. Başkan Kılıç, konuk ekip teknik heyeti ve oyuncularına baklava ve meyve ikram etti.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...