Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karabükspor'dan ofsayt tepkisi!

/ Kaynak: AA
Karabükspor'dan ofsayt tepkisi!

SPOR Haberleri  / AA

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un başkanı Mustafa Yolbulan, MHK Başkanı Zekeriya Alp'in açıklamalarından sonra isyan etti.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un başkanı Mustafa Yolbulan, "Bazıları ligin üstünü belli bir rekabetçi ortama oturtmak için alt sıralardaki takımların emeklerini hiçe sayıyorlar" dedi.

Yolbulan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün oynadıkları ve 2-1 yenildikleri Beşiktaş maçında attıkları bir golün ofsayt gerekçesiyle verilmediğini söyledi.

Golün ofsayt olmadığını savunan ve her hafta maçlarda çok belirgin bir şekilde skora etki yapan hakem hatalarına şahit olduklarını öne süren Yolbulan, şöyle konuştu:

"Futbolcumuz Traore'nin 64'üncü dakikada attığı gol ofsayt olduğu gerekçesiyle iptal edildi. Herkes gördü olmadığını. Şu maçta şu oldu, bu maçta bu olduyu tartışmak büyük resmi görmemek ya da büyük resmin görülmesine engel olmak olur. Ligin üst sıraları belli bir şekilde dizayn edilecek diye her hafta başka bir küçük takım feda ediliyor. Bazıları ligin üstünü belli bir rekabetçi ortama oturtmak için alt sıralardaki takımların emeklerini hiçe sayıyorlar. Bu da herkesin gözü önünde yapılıyor."

Mustafa Yolbulan, Kardemir Karabükspor olarak her zaman onurlu bir mücadele verdiklerini ve bunu her koşulda sürdüreceklerini kaydetti.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...