Cristiano Ronaldo'ya bir ödül daha

/ Kaynak: AA
Cristiano Ronaldo'ya bir ödül daha

SPOR Haberleri  / AA

La Liga ekiplerinden Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, Global Futbol Ödülleri töreninde yılın futbolcusu ödülünün sahibi oldu.

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, Global Futbol Ödülleri töreninde yılın futbolcusu ödülünün sahibi oldu. 2010'dan bu yana düzenlenen Global Futbol Ödülleri töreninde, futbol dünyasından birçok isim ödüle layık görüldü. Dubai'de düzenlenen törende, ikinci kez bu ödülü alan Ronaldo'nun yanı sıra Real Madrid'den Carlo Ancelotti yılın teknik direktörü, James Rodriguez yılın en iyi gelişme gösteren futbolcusu, Florentino Perez yılın başkanı seçildi. Real Madrid'in yılın kulübü olarak ödüllendirildiği gecede, kariyer ödülünü Milan Teknik Direktörü Filippo Inzaghi, yılın hakemi ödülünü ise İtalyan Nicola Rizzoli kazandı. Bayern Münih'ten Mehdi Benatia, Milan'dan Riccardo Montolivo, Monaco Asbaşkanı Vadim Vasilyev ve İspanyol kulübü Atletico Madrid ise jüri özel ödülünü aldı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...