Gökhan İnler Beşiktaş'tan bakın ne kadar istemiş?

Gökhan İnler Beşiktaş'tan bakın ne kadar istemiş?

SPOR Haberleri

Adı Beşiktaş'la transfer haberlerine karışan Napoli'nin Türk asıllı İsviçreli orta sahası Gökhan İnler, siyah-beyazlı ekipten servet istemiş.

Transferde düşük maliyet prensibini edinen Beşiktaş, Napoli'de forma şansı azalan ve Rafael Benitez tarafından ilk 11'de artık düşünülmeyen Gökhan İnler için iletişime geçti. Ancak İsviçre medyasına göre, oyuncu siyah-beyazlı takımdan 3 yıllık sözleşme ve her yıl için 5 milyon euro gibi bir miktar isteyince görüşme neredeyse başlamadan bitti. 2016 yılında Napoli ile sözleşmesi bitecek futbolcu için bir de bonservis bedeli ödemesi gerekecek Beşiktaş'ın yüksek maliyet nedeniyle bu hamlesini sezon sonuna ertelediği belirtildi. 2011 yılında Udinese'den Napoli'ye 18 milyo euro karşılığında transfer edilen Gökhan, bu sezon takımı için 16 maça çıktı ve 1 gol atabildi.


İLGİDEN MEMNUN
Öte yandan İtalyan medyasına konuşan Gökhan İnler, devre arasında transfer düşünmediğini vurguladı. Kendisine olan ilgiden memnuniyet duyan İnler, "Bu benim yıllardır gücümü ortaya koyduğumu gösteriyor. Aksi taktirde kulüpler için her zaman sorun olurdum" şeklinde konuştu.


FİKRET ORMAN DA 'SEZON SONU' DEMİŞTİ
Bu arada Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da, İtalya'nın Napoli takımında forma giyen Gökhan İnler'in bu dönem içerisinde gündemlerinde olmadığını; ancak sezon sonunda transferi üzerinde düşünebileceklerini söylemişti. nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...