Ünal Aysal Yarsuvat'ın bakın hangi sözüne kızmış?

Ünal Aysal Yarsuvat'ın bakın hangi sözüne kızmış?

SPOR Haberleri

Galatasaray eski Başkanı Ünal Aysal'ın, Duygun Yarsuvat'ın 'Şeftaliler üzümler' sözüne kızdığı öğrenildi

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat'la, eski Başkan Ünal Aysal arasındaki polemik devam ediyor. Kısa bir süre önce Yarsuvat'ın Aysal'ın ofisine gönderdiği mektup ortaya çıkmıştı. Buna göre Yarsuvat, eski başkana, "Dönemini ayrı ibra edeceğiz. Mali raporunu bekliyoruz" mesajını göndermişti. Bunun üzerine Aysal'ın, Mevlana'dan alıntı yaptığı sözlerle, "Sen adam değilsin" demesi ortalığı karıştırmış, Yarsuvat da bu ifadeleri kendisine yakıştıramadığını dile getirmişti. Ancak Aysal'ı asıl kızdıran şeyin, bu ibra mektubu olmadığı öğrenildi. Hatırlanacağı üzere Duygun Yarsuvat, Divan Kurulu toplantısında Ünal Aysal'ı eleştirmişti.


Fitil Divan'da ateşlendi
Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal için, "Kaçtı gitti, bu işler, çilekler, şeftaliler, üzümler, getirmekle olmuyormuş" diyen Yarsuvat'ın, bu sözlerle tartışmanın fitilini ateşlediği ortaya çıktı. Eski başkanın, Yarsuvat'a bu açıklaması nedeniyle çok sinirlendiği ve bu yüzden Mevlana'nın sözünü dile getirdiği belirlendi.


Fanatik

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...