Cristiano Ronaldo 4-0'lık yenilgiyi kutladı

/ Kaynak: DHA
Cristiano Ronaldo 4-0'lık  yenilgiyi kutladı

SPOR Haberleri  / DHA

Cristiano Ronaldo, takımının Atletico Madrid karşısında 4-0'lık yenilgisinden sonra parti düzenledi

İspanyol medyası da Ronaldo'nun tarihi mağlubiyet sonrası Madrid'de bulunan ünlü bir restoranı arkadaşları için kapatarak burada sabaha kadar eğlence düzenlediğini yazdı. Ünlü Portekizli yıldızın piste çıkarak dans ettiğini ve şarkılar söylediğini savunan gazeteler, bu futbolcuya diğer Real Madridli oyuncuların da katıldığını belirttiler. Cristiano Ronaldo'daki düşüşe de yer veren gazeteler, yıldız futbolcunun hırçın tavırları ile liderlik konumundan yavaş yavaş uzaklaşmaya başladığını ileri sürdüler. As gazetesi, Ronaldo'nun doğum günü partisine özellikle İspanyol doğumlu futbolcuların katılmadığına da dikkat çekerek, bu oyuncuların 4-0'lık mağlubiyet sonrası kutlamaya karşı çıktıklarına işaret etti. Gazete ayrıca Real Madrid kulübünün bu kutlamadan haberdar olmadığını ve bu parti nedeni ile Cristiano Ronaldo ile tartışma yaşadığını da kaydetti.


Milli futbolcu Arda Turan'ın da formasını giydiği maçta Atletico Madrid, Real Madrid'i Tiago, Saul, Griezmann ve Mandzukic'in golleri ile 4-0 mağlup etmiş ve bu skor büyük yankı oluşturmuştu

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...