Felipe Melo Selçuk'un golü sonrası kendini kaybetti, Bu nasıl bir hırs?

Felipe Melo Selçuk'un golü sonrası kendini kaybetti, Bu nasıl bir hırs?

SPOR Haberleri

Melo sosyal medyayı salladı. Melo iki puanın uçup gitmekte olduğu karşılaşmanın sıkıntılı anlarında gelen golle kelimenin tam anlamıyla kendini kaybetti.

Felipe Melo ilginç bir futbolcu ve tam bir profesyonel. Kendini takımına adeta adayan sambacı dün de 87. dakikada gelen Selçuk İnan'ın golü sonrası verdiği görüntüyle sosyal medyayı salladı. Melo iki puanın uçup gitmekte olduğu karşılaşmanın sıkıntılı anlarında gelen golle kelimenin tam anlamıyla kendini kaybetti. Selçuk'un sayısıyla sevinçten çılgına dönen ve doğruca hocasının yanına koşan Brezilyalı futbolcu Hamza Hamzaoğlu'na sarılıp havaya kaldırdı. Bununla da yetinmeyen Melo hocasını hırs-sevinç karışımı duyguyla havada birkaç kere sağa-sola salladı. Bu esnada oluşan görüntüler sosyal medyada maç sonrası büyük ilgi çekti. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...