Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Liverpool Sterling'in sözleşmesini uzatıyor

/ Kaynak: DHA
Liverpool Sterling'in sözleşmesini uzatıyor

SPOR Haberleri  / DHA

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 2.tur rakibi Liverpool, 20 yaşındaki İngiliz yıldızı Sterling ile olan sözleşmesini uzatıyor.

Liverpool forması ile gösterdiği başarılı performans sonrası Real Madrid, Chelsea gibi takımların transfer listesine giren genç forveti Merseyside ekibi ise bırakmak istemiyor. Liverpool'dan haftalık 30bin pound kazanan Sterling'e kulübü önerdiği yeni sözleşmede haftalık 70bin poundluk bir teklif sundu. nbsp;


Raheem Sterling'e yeni bir sözleşme sunduklarını kabul eden Liverpool menajeri Brendan Rodgers "Sterling'e müthiş bir teklif sunduk. Bu sadece Sterling için değil tüm başarılı genç oyuncular için geçerli. Başarılarının karşılığını her zaman almalılar. Ama genç futbolcular gerektiğinden fazla miktar para kazanırlarsa bu durum Onların gelişimini engeller" şeklinde konuştu.


Liverpool'un bu sene en çok gol atan ismi olan 20 yaşındaki Raheem Sterling 13 kez de İngiltere Milli Takımı forması giydi.
nbsp;

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...