Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mehmet Özdilek'in Afrika Kupası itirafı

/ Kaynak: DHA
Mehmet Özdilek'in Afrika Kupası itirafı

SPOR Haberleri  / DHA

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor teknik direktörü Mehmet Özdilek, Gençlerbirliği maçı öncesinde konuştu.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor teknik direktörü Mehmet Özdilek, Cumartesi günü oynayacakları Gençlerbirliği maçı için taraftarlarına çağrıda bulundu, "Stadın dolması oyuncularımızı olumlu etkiliyor. Üzerine basa basa söylüyorum, taraftarımızı yarın stada bekliyorum" dedi. Kulübün seyirci desteğini çekmek için maçın bilet fiyatlarını 3, 5 ve 7 TL'den satışa sunduğuna dikkati çeken Mehmet Özdilek, şöyle devam etti:"Rahat nefes almak için içerideki maçların kazanılması çok önemli. Onlardan biri de yarın saat 13.30'da Kadir Has Stadı'nda oynayacağımız Gençlerbirliği maçı. Bunu maçı alabilecek gücümüz var. Özellikle bu süreçte taraftarımızın takımına sahip çıkması, tribünleri doldurması ve takımına destek olması çok önemli. Taraftarımızın stadı doldurarak verecek destek, takımın motivasyonu üzerinde önemli bir etki edecek. Bu karşılaşmadan galip ayrılmak, haftayı karlı kapatmak istiyoruz."


"AFRİKA KUPASI'NDAN OLUMSUZ ETKİLENDİK"


Mavi siyahlı takımının Afrika Kupası'nın olumsuz etkilediğini, o nedenle bir çok oyuncudan mahrum kalarak maçlarını oynadıklarına dikkati çeken Mehmet Özdilek, açıklamasını sonunda şunları söyledi:"Süper Lig'de puan cetvelinin altındaki 10 takım her şeyi yaşayabilir. Ligin boyu kısaldı ama bizim avantajımız var. İnişler, çıkışlar, git geller olacak ama bu takım bu ligde kalacak."Öte yandan, ev sahibi takımda kaleci Gökhan ile Edinho'nun kırmızı kart cezaları sona erdi. Yasin ise, sarı kart cezalısı olduğu için bu karşılaşmada yer alamayacak.Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor teknik direktörü Mehmet Özdilek, Cumartesi günü oynayacakları Gençlerbirliği maçı için taraftarlarına çağrıda bulundu, "Stadın dolması oyuncularımızı olumlu etkiliyor. Üzerine basa basa söylüyorum, taraftarımızı yarın stada bekliyorum" dedi. nbsp;


"HAFTAYI KARLI KAPATMAK İSTİYORUZ"


Kulübün seyirci desteğini çekmek için maçın bilet fiyatlarını 3, 5 ve 7 TL'den satışa sunduğuna dikkati çeken Mehmet Özdilek, şöyle devam etti:"Rahat nefes almak için içerideki maçların kazanılması çok önemli. Onlardan biri de yarın saat 13.30'da Kadir Has Stadı'nda oynayacağımız Gençlerbirliği maçı. Bunu maçı alabilecek gücümüz var. Özellikle bu süreçte taraftarımızın takımına sahip çıkması, tribünleri doldurması ve takımına destek olması çok önemli. Taraftarımızın stadı doldurarak verecek destek, takımın motivasyonu üzerinde önemli bir etki edecek. Bu karşılaşmadan galip ayrılmak, haftayı karlı kapatmak istiyoruz."


"AFRİKA KUPASI'NDAN OLUMSUZ ETKİLENDİK"


Mavi siyahlı takımının Afrika Kupası'nın olumsuz etkilediğini, o nedenle bir çok oyuncudan mahrum kalarak maçlarını oynadıklarına dikkati çeken Mehmet Özdilek, açıklamasını sonunda şunları söyledi:"Süper Lig'de puan cetvelinin altındaki 10 takım her şeyi yaşayabilir. Ligin boyu kısaldı ama bizim avantajımız var. İnişler, çıkışlar, git geller olacak ama bu takım bu ligde kalacak."Öte yandan, ev sahibi takımda kaleci Gökhan ile Edinho'nun kırmızı kart cezaları sona erdi. Yasin ise, sarı kart cezalısı olduğu için bu karşılaşmada yer alamayacak.


SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...