Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Falcao kararını verecek, transfer olacak mı, olmayacak mı?

Falcao kararını verecek, transfer olacak mı, olmayacak mı?

SPOR Haberleri

Manchester United'ın Kolombiyalı yıldızı transfer söylentilerine karışan Radamel Falcao, kararını sezon sonunda verecek.

Manchester United'ın Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao, kendinden emin.Milli Takım kampında bulunan 29 yaşındaki forve oyuncusu Manchester United'daki geleceğini sezon sonunda değerlendireceğini söylerken, "Daha önce de söylediğim gibi. Daha fazla dakika almaya, daha fazla oynamaya ihtiyacım var. Milli Takım da bana bu şansı veriyor." dedi.Bahreyn'i 6-0 yendikleri maçta 2, 3-1 kazanılan Kuveyt maçında da 1 gol atan Falcao, "Elimden gelenin en iyisini yaptım ve goller attım. Şimdi Manchester'a daha fazla kendime güvenle dönüyorum" ifadelerini kullandı.Monaco'dan kiralık olarak Manchester United'a katılan Falcao'nun adı Fenerbahçe ve Juventus ile anılmıştı.


Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...