Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Samsunspor galibiyet istiyor

/ Kaynak: AA
Samsunspor galibiyet istiyor

SPOR Haberleri  / AA

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, "Şanlıurfa'ya kazanmaya gidiyoruz" dedi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, "Şanlıurfa'ya kazanmaya gidiyoruz" dedi.


Karadeniz ekibi, pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürdü.


Teknik direktör Erhan Altın yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlı futbolcular, pas ve şut çalışması yaptı. İdmanda sakatlığı nedeniyle Şanlıurfa'ya götürülmeyeceği açıklanan Bulgar futbolcu Ivanov takımdan ayrı koşu yaptı.


Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, Şanlıurfaspor karşısında Ivanov'un sakatlığı, Mustafa Sevgi'nin ise kart cezalısı olduğu için oynayamayacağını söyledi.


Şanlıurfaspor maçının kendileri ve rakip açısından 6 puan değerinde olduğuna dikkati çeken Zeren, "Bizim için de onlar için de çok önemli bir maç. Hazırlıklarımızı bu öneme göre yapıyoruz. Oyuncularımızın Şanlıurfa'ya adaptasyonunu sağlamak için 3 gün önceden bu kente gideceğiz. Şanlıurfa'ya kazanmaya gidiyoruz. Ama kazanamazsak da kaybetmememiz gereken bir maç. O yüzden oradan puan veya puanlarla dönmek bizim öncelikli hedefimiz" diye konuştu.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...