Timsahlar, UEFA'ya çıkarma yapacak

Timsahlar, UEFA'ya çıkarma yapacak

SPOR Haberleri

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, UEFA'dan aldıkları cezayla ilgili olarak açıklama yaptı.

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, "UEFA'dan 1+1 yıllık ceza aldık. Bu cezanın artı bölümünü yok ettik" dedi.


UEFA'DAKİ DURUŞMA 14 NİSAN'DA
Başkan Bölükbaşı, kulüp televizyonuna yaptığı açıklama UEFA'dan aldıkları ceza konusunda şunları söyledi:


"Kulüp olarak yaptığımız çalışmalar sonrasında ikinci ceza gelmedi. Şimdi UEFA'da 14 Nisan'da yapılacak duruşmaya umutlu gidiyoruz. Bursaspor Kulübü olarak avukatımız ve 3 hakemle birlikte Cenevre'ye gideceğiz. Bu cezayı bertaraf edebilirsek çok güzel olacak."


İlk beş içerisinde yer almak için kazanmak zorunda oldukları Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor mücadelesinden 3 puanla ayrıldıklarını belirten Başkan Recep Bölükbaşı, şunları söyledi:


"EN ÇOK GOL ATAN TAKIMIZ"
"Zirvede olmak istiyorsanız kazanmak zorunda olduğumuz bir maçı kazandık. Futbolcularımız, ilk yarı iyi oynadılar. Fernandao 2 gol atarak gol krallığında iddialı olduğunu gösterdi. Ligin en fazla gol atan takımıyız. Yine taraftarlarımıza ve seyredenlerin gözünü okşayan bir maç oynadık. Civelli'nin durumu bizi üzdü. Bizim için önemli oyuncu. Çarşamba günü Gençlerbirliği'yle oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası maçını düşünüyoruz. Kupa finalinin Bursa'da oynanması, kupayı bizim öncelikli hedefimiz haline getirdi. O finalde olmazsak camia olarak üzülürüz."


TARAFTARLARA SESLENDİ
Taraftarlarının Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında, "Başkan uyuma Fernandao ve Josue'yi al" diye yaptıkları tezahürata da değinen Başkan Bölükbaşı, "Ben de diyorum ki storlardan kulübün resmi ürünlerini alsınlar. Söyledikleri her transfer olur. Almak için temaslarımız sürüyor. Her şeyin zamanı var. İyi şeyler için buradayız" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...