Falcao'dan sonra Adnan

Falcao'dan sonra Adnan

SPOR Haberleri

Manu alt yapısından yetişen Belçikalı genç yıldız Adnan Januzaj, geçen sezon yaptığı patlamanın ardından bu sezon düşüş yaşıyor.

Manchester United alt yapısından yetişen Belçikalı enç yıldız Adnan Januzaj, geçen sezon yaptığı patlamanın ardından bu sezon düşüş yaşıyor.


Uzun zamandır ilk 11'de şans bulamayan Adnan Januzaj, Manchester United U21 takımında da forma giyerek form tutmaya çalışıyor.


İngiltere U21 Ligi'nde 4 puan farkla zirvede bulunan Manchester United, sahasında konuk ettiği West Ham United U21 takımını 3-2 mağlup ederek Liverpool ile olan puan farkını korudu.


Mücadelede 90 dakika boyunca forma giyen Adnan Januzaj, galibiyette önemli rol oynarken, etkili bir performans ortaya koydu ve galibiyet golünün de asistini yaptı.


Mücadelede en öne çıkan isim ise 19 yaşında olan Josh Harrop oldu. Harrop attığı 2 golle galibiyeti Manchester United'a getiren isim oldu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...