Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Uyuşturucu almak için madalyasını sattı!

Uyuşturucu almak için madalyasını sattı!

SPOR Haberleri

Brezilya Milli Takımı ile 1970 Dünya Kupası'nı kazanan Paulo Cesar, acı bir itirafta bulundu.

1970 yılında Brezilya Milli Takımı ile Dünya Kupası kazanan eski futbolcu Paulo Cesar, ülkesinde yaptığı açıklamalarda gündeme oturdu.


Paulo Cesar, 1970 yılında kazanığı Dünya Kupası Madalyası'nı uyuşturucu satın almak için sattığını itiraf etti. 65 yaşındaki eski oyuncu, o zamanlarda doğru düşünemediğini ve Dünya Kupası madalyasının uyuşturucudan daha az değerli olduğunu düşündüğünü, ''Duygusal olarak kendimi kontrol edemiyordum. Hiç tereddüt etmedim madalyamı satmıştım. Benim için çok büyük bir kayıp. Bugüne kadar kimseye anlatmamıştım ama artık itiraf etmem gerekiyor. Benim için en önemli şey uyuşturucuydu. Madalya ondan daha az değerliydi'' sözleriyle dile getirdi.


65 yaşında olan Paulo Cesar, Brezilya Milli Takımı ile 1970'de Dünya Kupası'nı kazanırken, 1974-1975 sezonunda Fransa'nın Marsilya takımında da forma giymişyi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...