Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Falcao için temaslar başladı

Falcao için temaslar başladı

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un Manchester United'da beklenen patlamayı yapamayan Radamel Falcao ile ilgilendiği iddia edildi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un Manchester United'da beklenen patlamayı yapamayan Radamel Falcao ile ilgilendiği iddia edildi.Express'in haberine göre sezon sonunda kiralık sözleşmesi bitecek ve MANU'dan Monaco'ya dönecek olan Falcao'yla Liverpool temasa geçti. United'da Louis van Gaal'in devam etmeyeceğiz kararı verdiği Kolombiyalı golcünün de Ada'da kalmak ve kendisini ispatlamak istediği belirtildi.


Liverpool cephesi ise Mario Balotelli, Rickie Lambert ve Fabio Borini 'hüsranlarının' ardından forvet hattını güçlendirmek adına Falcao ismi üzerine yoğunlaşıyor. Jorge Mendes'i görüşmek üzere Merseyside'a çağıran Liverpool'un oyuncunun yüksek maliyeti nedeniyle kiralama üzerin duracağı vurgulandı.
Kaynak: nbsp;Sporx


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...