Töre'ye mesaj, 'Sen bizim evladımızsın'

Töre'ye mesaj, 'Sen bizim evladımızsın'

SPOR Haberleri

Çebi, Gökhan Töre'ye, "Sen bizim evladımızsın. Bu sezon sadece futbolunla öne çıkman bizim açımızdan gurur verici.''dedi.

Beşiktaş'ın Kasımpaşa'yı 5-1'lik skorla devirdiği mücadelede sarı kart cezalısı olması sebebiyle forma giyemeyen Gökhan Töre'ye, pazartesi günü oynanacak Karabükspor maçı öncesinde yönetimden uyarı geldi. Son dönemde büyük gelişme gösteren genç futbolcuyla özel bir görüşme yapan İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, yıldız isimden patlama yapmasını istedi. Çebi, "Kasımpaşa maçında cezalı olduğun için takımdan ayrı kaldın. Karabük önünde senden büyük işler bekliyorum. İki maçlık oynayıp kendini göster. Herkesin gözü senin üzerinde olacak" sözlerini kullanarak 23 yaşındaki oyuncuyu motive etti.
nbsp;
'Sen bizim evladımızsın'
nbsp;Sözlerinin devamında kendisinden tamamen Süper Lig'deki kalan maçlara odaklanmasını isteyen deneyimli yönetici, "Sen bizim evladımızsın. Bu sezon sadece futbolunla öne çıkman bizim açımızdan gurur verici. Bu takımın gelecek vaat eden en önemli yıldızısın... Kulaklarını başta hakkında çıkan transfer haberlerine olmak üzere her şeye tıka ve şampiyonluk yürüyüşümüzde üstündeki sorumluluğu en iyi şekilde yerine getir" diyerek genç oyuncuya bir dizi tavsiyelerde bulundu.
nbsp;
'Merak etmeyin başkanım'
nbsp;Ahmet Nur Çebi'nin bu sözlerinin ardından Gökhan Töre'nin de tecrübeli idareciye, "Başkanım merak etmeyin. Takım olarak yüreğimizi sahaya koyup şampiyonluk kupasını buraya getireceğiz. Bundan şüpheniz olmasın. Ben de Beşiktaş'ın bir parçası olarak elimden gelenin en iyisini yapacağım" diyerek güvence verdi.


Kaynak: nbsp;Fanatik


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...