Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İhlas Koleji'nden judo şöleni

/ Kaynak: İHA
İhlas Koleji'nden judo şöleni

SPOR Haberleri  / İHA

İhlas Koleji tarafından düzenlenen "1453 Fetih Süper Minikler Judo İstanbul Şampiyonası" büyük bir spor şölenine dönüştü.

İhlas Koleji Beylikdüzü Kampüsü Spor Salonu'nda yapılan şampiyonaya farklı okullardan 200'ün üzerinde sporcu katıldı. Minikler minderde tüm hünerlerini sergilerlerken, izlemeye gelen anne babaları da onlara büyük destek verdi. Şampiyonaya süper minik kız takımı ile katılan İhlas Koleji Judo Spor Kulübü 8 birincilik, 7 ikincilik ve 8 üçüncülük alarak büyük başarı gösterdi.
İhlas Koleji Judo Kulübü Antrenörü Ayşegül Kızılkaya şampiyona sonrası yaptığı konuşmada judo açısından çok keyifli ve güzel bir gün geçirdiklerini söyledi. Organizasyona katılan tüm takımlara teşekkür eden Kızılkaya, minik judoculardan milli takım seviyesine yükselecek pek çok sporcu olacağına inandığını ifade etti. Takım olarak iyi mücadele ettiklerini de belirten Kızılkaya, aldıkları başarılı sonuçlardan dolayı mutlu olduklarını söyledi.
KOÇ: "ANNE BABALAR ÇOCUKLARINI MUTLAKA BİR SPOR DALINA YÖNLENDİRMELİLER"
İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, İstanbul çapında düzenledikleri şampiyona ile çeşitli takımlardan onlarca minik judocuyu bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Sporcular kadar çocuklarını desteklemeye gelen velilere de teşekkür eden Koç, "Biz İhlas Koleji'nde her zaman sporu destekleyen, yönlendiren ve teşvik eden bir yapıyı temsil ediyoruz. Amacımız, çocuklarımız akademik olarak çalışmalarına devam ederken onların sosyal ve sportif açıdan da gelişimlerini sağlamak. Bu açıdan okullarımızda değişik branşlarda birçok spor kulübü mevcut. Anne babalara da tavsiyem, çocuklarını mutlaka bir spor dalına yönlendirmeleridir" dedi.
Judonun İhlas Koleji için bir gönül işi olduğunu vurgulayan Koç, şampiyonada birbirinden başarılı sonuçlar alan İhlas Koleji takımını ve sporcularını kutladı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...