Felipe Melo: Şampiyonluk kutlamasında beni çok üzdüler

Felipe Melo: Şampiyonluk kutlamasında beni çok üzdüler

SPOR Haberleri

Galatasaraylı Felipe Melo, TT Arena'daki şampiyonluk kutlamalarında kendisini çok üzen bir olay yaşadığını söyledi.

NTV Spor canlı yayınına katılarak sezonun değerlendirmesini yapan ve gündemdeki olaylara ilişkin soruları yanıtlayan Felipe Melo, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Şampiyonlukta Abdurrahim Albayrak-Ali Dürüst ikilisinin büyük payı olduğunu belirten Melo, "Burada çok üzüldüğüm zamanlar olmadı. Ama dün çok üzüldüm. Çünkü Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst yanımızda yoktu kupa töreninde. Buna çok üzüldüm. Bizden başarı anlamında çok daha fazla şey yaşadılar. Keşke onlar da isimleri okunarak sahaya davet edilmeliydi. Burada kim suçlu bilmiyorum ama bu olmamalıydı. Ben buraya geldiğimde yine o insanlar vardı. İkisinin de bence Galatasaray'a ihtiyacı yok. Onlar bu hayata Galatasaray'sız da devam eder, ancak Galatasaray'a çok yardımları var. Ödemelerde zorluk çıktı mı, Abdurrahim bey oradaydı, taraftarlar sorun oldu mu, onlar oradaydı. Onlar dün kesinlikle sahada olmalılardı. Müthiş bir gündü, ailemle ağladım, duygularımızı paylaştık, sevinçliydik ama dün bu iki kişi sahada olmalıydı" dedi.

"INTER'DEN TEKLİF ALMADIM"
Twitter hesabından Galatasaray Kulübü'nü ve takım arkadaşlarını takip etmeyi bırakmasının ardından ortaya atılan, "Takımdan ayrılıyor" söylentilerine açıklık getiren Melo, "Bu benim özel hayatım kimseyi ilgilendirmez. Ayrıca Inter'den de hiçbir teklif almadım. Bu haberler sadece gazetelerde yazıyor ancak doğru değil" ifadesini kullandı.

Felipe Melo: Şampiyonluk kutlamasında beni çok üzdüler

"KUPA FİNALİ ÇOK ZOR OLACAK"
Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin kendisi ile ilgili övgü dolu sözlerini değerlendiren Melo, "Mancini'nin benim hakkımda söylediği iyi şeyler var. Zaten bunun için çalışıyoruz. Güzel sözler duymak için... Benim şu an odaklandığım tek şey Galatasaray... Kimse kupa finalinin kolay olacağını sanmasın.. O maç da çok zor olacak" diye konuştu.

"O İNSANLAR ÇOK UMRUMDA DEĞİL"
Felipe Melo, "Galatasaray'ın sezon boyunca sadece son maçta kırmızı kart görmesi" ile ilgili yorumlar üzerine de, "Bu konular hakkında konuşanlar çok umrumda değil. Bu insanlar Galatasaray'ın başarısını istemeyen insanlar. Beni ilgilendirmiyor" dedi.

"ÇOK GEREKSİZ KONUŞANLAR OLDU"
Sakatlığı sürecinde zor günler yaşadığını ancak kısa sürede iyileşmeyi başardığını vurgulayan Melo, "Sivasspor maçından önce oynayamadım. Ayağımı hissetmedim. Daha sonra da ameliyat olma kararı çıktı. Tabii ki, çok gereksiz konuşanlar da oldu. Bana çok uzun zaman biçtiler. Tanrı'ya şükür ki, kısa sürede dönebildim. Bunun sırrı tamamen Tanrı'ya inanmak" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...