Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tosic, '3 sene bekledim'

Tosic, '3 sene bekledim'

SPOR Haberleri

Tosic,''Beşiktaş büyük bir kulüp. Ben Beşiktaş'ı tanıyorum, Beşiktaş da beni tanıyor. Takımı şampiyonluğa ulaştırmak için elimden geleni yapacağım"

Beşiktaş'ın yeni transferi Dusko Tosic, siyah-beyazlı takıma geldiği için büyük heyecan taşıdığını söylerken, şampiyonluğa katkı sağlamak istediği belirtti. Transferinde taraftarın büyük etkisi olduğunu dile getiren Tosic, "Beşiktaş çok büyük bir takım. Üç sene bekledim" dedi.


BJK TV'ye açıklamalarda bulunan Sırp oyuncu, "Havalimanına indiğimden beri heyecanlıyım. Beşiktaş büyük bir kulüp. Ben Beşiktaş'ı tanıyorum, Beşiktaş da beni tanıyor. Takımı şampiyonluğa ulaştırmak için elimden geleni yapacağım" dedi.


Stoper mevkisinde de oynayabildiğini ancak kendisini sol bek pozisyonda daha rahat hissettiğini aktaran Tosic, "Türkiye'deki ilk sezonumda Beşiktaş'tan bir teklif almıştım. Şimdi yeniden bir teklif geldi ve amacıma ulaştım. Taraftarların coşkusu bende büyük ilgi uyandırmıştı. Burada olmak benim için büyük gurur. Kızılyıldız'da da coşkulu taraftarların önünde oynamıştım. Beşiktaş'a gelmemde taraftarların coşkusunun büyük önemi var" diye konuştu.


Tosic, sözlerini Türkçe olarak, "Beşiktaş çok büyük bir takım. Üç sene bekledim. Umarım iyi oynarım ve bu sene şampiyon oluruz" diyerek tamamladı.


TOSIC'TEN 2+1 YILLIK İMZA
Siyah beyazlılar, Gençlerbirliği ile sözleşmesi sona eren Sırp sol bek ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.30 yaşındaki futbolcuya ilk yıl için 900 bin euro, ikinci yıl için 950 bin euro garanti ücret, 10 bin euro ise maçbaşı ücreti ödenecek.Futbolcunun ikinci sezonunda 35 resmi maçta forma giymesi halinde ise sözleşmenin 1 yıl daha uzayacağı açıklandı. Bu durumda Sırp futbolcu, 2. sezonunda aldığı ücretleri 2017-2018 sezonunda da alacak.


KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:


"Dusko Tosic'in Profesyonel futbol takımımza transferi ile ilgili olarak oyuncu ile 2+1 yıllık anlaşmaya varılmıştır. Buna göre oyuncuya;


* 2015-2016 sezonunda 900.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti
* 2016-2017 sezonunda 950.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti ödenecektir.


Futbolcunun 2016-2017 sezonunda 35 resmi müsabakada ilk 11 veya sonradan oyuna girerek oynaması halinde sözleşmenin süresi bir sezon daha uzayacaktır. Bu taktirde;


* 2017-2018 sezonunda oyuncuya 950.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti ödenecektir."


Dusko Tosic, geçtiğimiz 3 sezon boyunca Gençlerbirliği ile ligde 89 maça çıkmış ve 2 gol kaydetmişti.


ntvspor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...