Sporting Lizbon hocasını buldu

Sporting Lizbon hocasını buldu

SPOR Haberleri

Benfica'yı son iki yıldır lig şampiyonu yapan teknik direktör Jorge Jesus, Sporting Lizbon ile üç yıllık sözleşme imzaladı.

Portekiz Ligi'nde Benfica'yı son iki yıldır lig şampiyonluğuna ulaştıran teknik direktör Jorge Jesus, kırmızı-beyazlıların ezeli rakibi Sporting Lizbon'a transfer oldu. Sözleşmesinin sona erdiği Benfica'da yeni kontrat konusunda kulüp başkanı Luis Filipe Vieira ile anlaşamayan Jorge Jesus, ardından Lizbon ile pazarlık masasına oturdu. Deneyimli teknik adam, Sporting Lizbon ile yıllık 5 milyon Euro'dan üç yıllık sözleşme imzaladı. Jesus, 1973-76 yılları arasında Sporting Lizbon forması giyerken, babası Virgolino Antonio de Jesus da, yeşil-beyazlıların 1940'lı yıllarda değişmez oyuncusuydu. Benfica'nın Jorge Jesus'un yerine Vitoria Guimaraes'in teknik direktörü Rui Vitoria ile anlaşmaya vardığı öne sürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...