Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Manchester City'nin Sterling'de kararlı

Manchester City'nin Sterling'de kararlı

SPOR Haberleri

Manchester City, golcü futbolcu Raheem Sterling'i transfer etmek için Liverpool'a 35,5 milyon sterlinlik yeni teklif sundu.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City, golcü futbolcu Raheem Sterling'i transfer etmek için Liverpool'a 35,5 milyon sterlinlik yeni teklif sundu.Arsenal ve Real Madrid'in de ilgilendiği 20 yaşındaki İngiliz forvet için daha önce 25 milyon sterlini gözden çıkaran Manchester ekibi, Liverpool'un reddetmesi üzerine teklifini 35,5 milyon sterline çıkardı. 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve kulübün kendisine yaptığı haftalık 100 bin sterlinlik teklifi kabul etmeyen Sterling'in yeni sezonda Liverpool forması giyip giymeyeceği netlik kazanmadı. İngiliz basını, Liverpool'un Sterling için 50 milyon sterlin bonservis bedelinde ısrarcı olduğunu kaydetti. 2010 yılında Queens Park Rangers'tan Liverpool'a transfer olan Sterling, son üç sezonda ligde 92 maçta forma giyerken, 18 gol ve 14 asistlik performans ortaya koydu. Yeni sezona menajer Brendan Rodgers ile devam etme kararı alan Liverpool, transfer döneminde orta saha oyuncusu James Milner, forvet Danny Ings ve kaleci Adam Bogdan'ı kadrosuna kattı.
eurosport

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...