Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yeni Timsah Mert

Yeni Timsah Mert

SPOR Haberleri

F.Bahçe'den ayrılan genç kaleci yarın 3 yıllık sözleşmeye imza atacak

Bursaspor transferde hız kesmiyor. Önceki gün Tomas Sivok ve Erdem Özgenç'i renklerine bağlayan yeşil-beyazlılar, Fenerbahçe'den ayrılan kaleci Mert Günok ile 3 yıllık prensip anlaşmasına vardı. Genç kalecinin yıllık 1.1 milyon avro kazanacağı öğrenildi. Konuyla ilgili olarak Bursaspor'dan yapılan açıklamada "Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de forma giyen başarılı kaleci Mert Günok ile 3 yıllık prensip anlaşmasına varılmıştır. 22 Haziran 2015 Pazartesi günü yapılacak sağlık kontrollerinin ardından Mert Günok kendisini Bursasporlu yapan resmi sözleşmeyi imzalayacaktır" denildi.
Belfodil sesleri
Golcü arayışlarını sürdüren Bursaspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, Parma'da forma giyen Cezayirli golcü İshak Belfodi'i istediği öne sürüldü. Bu sezon 23 maçta sadece bir kez fileleri havalandırmayı başaran Belfodil'in bonservisi elinde bulunuyor. 1.92 metre boyundaki 23 yaşındaki golcünün menajerlerinin dün Özlüce Tesisleri'ne geldiği ve ilk görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...