Gervinho o çılgın iddiaları yalanladı!

Gervinho o çılgın iddiaları yalanladı!

SPOR Haberleri

Al Jazira takımına transferine bitti gözüyle bakılan ama son anda transferi gerçekleşmeyen Gervinho, hakkında çıkan haberleri yalanladı.

İmza için kulüpten inanılmaz şeyler istediği öne sürülen Gervinho, France Football'a yaptığı açıklamalarda bu iddaaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.Fildişili yıldız "Helikopter, özel sahil, uçak bileti? Bu haberler nereden çıktı bilmiyorum.Böyle taleplerim olmadı.Kontratı imzaladığımda bu tarz şeylerle ilgilenmem.Hakkımda çıkan haberler tamamen yanlış." dedi.Ayrıca Gervinho resmi facebook hesabından "Genelde transfer haberleri ile ilgili yorumda bulunmam.Ancak bugün bazı kişiler çok ileri gitti.Transferime yönelik çıkan haberler gerçek değil." açıklamasını yaptı. Arap takımı transferden vazgeçme sebebini teknik konular olarak açıklamış

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...