Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İzmir'in kanayan yarası, Stadyum!

İzmir'in kanayan yarası, Stadyum!

SPOR Haberleri

Liglerin başlamasına yaklaşık 1 ay kala İzmir takımlarının hangi stadyumda oynayacakları henüz belli değil.

İzmir takımlarının kanayan yarası stadyum problemi 2015-2016 sezonu öncesinde de çözüm bulamadı. Göztepe ve Karşıyaka için yapılacağı açıklanan stadyumların inşaatın bir türlü başlanmaması, şehirdeki Alsancak Stadı'nın yıkım kararı ile kapatılması, Atatürk Stadı'nın ise bakımda olması ve sezonun ilk haftalarına yetişmesinin beklenmemesi İzmir takımlarının canını sıktı. Göztepe'nin geleceği belirsiz nbsp;


Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek Buca, 13.000 kişilik Buca Arena'da maçlarını oynayacak. Bir diğer İzmir temsilcisi Karşıyaka da maçlarını burada oynamak için Bucaspor yönetimi ile görüşmelerini sürdürürken bu görüşmelerden olumlu sonuç çıkması bekleniyor. Yine bu sezon 2. Lig'de oynayacak olan Altay, Bucaspor'un eski stadyumunda maçlarını oynayacak. PTT 1. Lig'de üst sıraları hedefleyen Göztepe ve Altınordu'nun ise henüz nerede oynayacağı belli değil. Altınordu ekibinin geçen sezon olduğu gibi Manisa 19 Mayıs Stadı'na geçiş yapması beklenirken Göztepe'nin durumu ise daha karışık. İddialı bir ekip kuran Metin Diyadin, "2000 yılında futbolcu olarak geldiğim İzmir'de stad sorunu vardı.


15 yıl geçti, bir tek Buca Arena yapıldı. Milyonluk takım kuruyoruz ama taraftara izletemiyoruz." sözleri ile Göztepe'nin stadyum sorununa dikkat çekerken, taraftarlar da bu isyana destek verdi. Twitter'dan #GöztepeStadınıİstiyor etiketi ile tepkilerini dile getiren Göztepe taraftarları, İzmirli siyasilerden ve kulüp yetkililerinden açıklama bekliyor. Atatürk Stadı'ndaki bakım sona erene kadar iç saha maçlarını oynayacak alternatifleri araştıran Göztepe'nin seçenekleri arasında Bursa Atatürk Stadı da yer alıyor.


eurosport

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...