İşte G.Saray taraftarının Burak Yılmaz kararı

İşte G.Saray taraftarının Burak Yılmaz kararı

SPOR Haberleri

Adı West Ham ile anılan ve menajeri tarafından da doğrulanan Burak Yılmaz hakkında taraftarların görüşü merak uyandırmıştı...

Sarı-kırmızılı taraftarların internetteki bir numaralı buluşma noktası olan Webaslan.com'da, "Sizce yönetim Burak Yılmaz'ı West Ham United'a satmalı mı?" şeklinde bir soru yöneltildi.


Bu ankete akın eden taraftarların büyük kısmı, Burak'ın ayrılmasından yana görüş bildirdi. Şu anda devam etmekte olan ankete tam 80 bin 877 ziyaretçi katılırken, Burak'ın ayrılabileceği düşüncesi öne çıktı. 50 bin 784 (%62.8) ziyaretçi, "Evet" derken, 30 bin 93 kişi (%37.2) ise Burak Yılmaz'ın takımda kalması gerektiği seçeneğini işaretledi.


Sivasspor karşılaşmasına yedek kulübesinde başlayan ve oyuna girdikten sonra kalitesini gözler önüne sererek 1 de gol atma başarısı gösteren 30 yaşındaki oyuncu için spor otoritelerinin büyük kısmı Hamza Hamzaoğlu'nun hatalı olduğunu savunmuştu. Taraftarların önemli bir kesimi ise takımdan ayrılmasından yöne oy kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...