Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Vodafone Arena'nın açılış tarihi

İşte Vodafone Arena'nın açılış tarihi

SPOR Haberleri

Kartal'da açıkça söylenmese de, Vodafone Arena'nın açılışı için yönetimin kendisini 19 Mart 2016 tarihine hazırladığı ileri sürüldü.

Yönetimin, Beşiktaş'ın kuruluş tarihini de temsil eden '19.03' tarihi için organizasyon şirketleriyle temas kurduğu ve nasıl bir organizasyon yapılabileceğini görüştüğü bildirildi. Şirketlerden farklı teklifler gelirken, yönetimin özellikle Büyük Şehir Belediyesi'ne, konser alanı olarak vermek istediği deniz tarafındaki kale arkası için özel bir organizasyon düzenlemek istediği de gelen bilgiler arasında.


FATİH TERİM STADI'NA MARŞ
Taraftar, Olimpiyat'taki Trabzon maçına ilgi göstermedi. Beşiktaş yönetimi, Başakşehir Stadı'na dönüş için harekete geçti. Yönetimle yapılan görüşmede ilk yarının diğer maçlarını Fatih Terim Stadı'nda oynamak için prensip anlaşmasına varıldığı bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...