Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

"Timsah Arena"da ilk gol...

/ Kaynak: AA
"Timsah Arena"da ilk gol...

SPOR Haberleri  / AA

"Timsah Arena" da ilk maç, belediye personeliyle, Bursaspor'un yöneticileri ve teknik heyeti arasında oynandı.

İnşaatı son aşamasında olan, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında 28 Eylül'de Eskişehirspor ile oynanacak maça hazır hale getirilmesi planlanan statta ilk karşılaşma, 2 Eylül Salı gecesi yapıldı.
Jeneratör yeterli olmadığı için az ışıklı bir ortamda yapılan maçta yeşil-beyazlılar adına sahaya, Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, yardımcıları Ömer Erdoğan ve Ersel Uzgur ile kulüp yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı bir takım çıktı.
Rakip belediye ekibinde ise Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yardımcıları, Bursaspor'un eski futbolcularından Mümin Kaşmer ile belediye personeli yer aldı.
Büyük bir çekişme içinde geçen maçta ilk gol, Ertuğrul Sağlam'dan geldi. Belediye takımı adına Mümin Kaşmer skoru eşitlerken ilk yarı 1-1 sona erdi. Recep Altepe'nin de gol sevinci yaşadığı maç, 4-4'lük eşitlikle tamamlandı.
- Timsah Arena'da tarihe geçtiler
Altepe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu ay içinde açılacak statta ilk maçı oynamanın sevincini yaşadıklarını söyledi.
Hem stadın ambiyansını hem de zeminin durumunu yakından görmek için böyle bir organizasyon düzenlediklerini ifade eden Altepe, "Kendi aramızda şöyle ufak bir eğlence yapmak istedik. Stadı da aynı zamanda denemiş oluyoruz" dedi.
Stadın trafo bağlantısının henüz tamamlanmadığını vurgulayan Altepe. "Trafo bağlantısı bir kaç güne biter. Yeni stadımız hayırlı olsun inşallah" ifadesini kullandı.
Kulüp Başkanı Bölükbaşı ise stat zemininde ilk maç oynayanlar olarak tarihe geçtiklerini kaydetti.
"İnşallah burası başlangıç ve burada tarihe geçeceğimiz çok şeyler olacak" diyen Bölükbaşı, şunları söyledi:
"Önemli olan benim tarihe geçmem değil, Bursaspor'un çok daha iyi yerlerde olması. Muhteşem bir stat. Tabi bu ışıklar az şu anda. Bütün ışıklar yandığında ambiyans çok daha farklı olacak. Ben haftada bir iki gün geliyorum buraya. Kontrol ediyorum, bakıyorum, inceliyorum. Burası zaten Türkiye'nin bir numaralı stadı. Düşünün burada taraftarların maç izleyeceğini, ambiyansı, futbolcuların o muhteşem taraftarların önünde oynayacağını..."
Bölükbaşı, sezona istedikleri gibi başlayamadıklarını anımsatarak, "İyi bir oyuncu grubuna sahibiz. Taraftarımız biraz sabretsin. Çok güzel günler geliyor" ifadesini kullandı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...