Van Persie'ye FIFA 16 şoku

Van Persie'ye FIFA 16 şoku

SPOR Haberleri

FIFA 15'te en etkili 11. isim olan Fenerbahçeli Van Persie, oyunun yeni sürümünde ilk 50'nin dışında kaldı.

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Robin Van Persie'ye, dünyanın en çok oynanan oyunlarından biri olan FIFA'nın yeni sürümünden kötü haber geldi. Eylül ayınını sonuna doğru piyasaya çıkacak olan FIFA 16'nın en güçlü 50 kişilik oyuncu listesi açıklandı. 
Türkiye'den hiçbir oyuncunun bulunmadığı sıralamada Van Persie'nin durumu ise dikkat çekti. Hollanda basınında yer alan haberlerde geçtiğimiz yıl bu listede 11. durumda bulunan Robin Van Persie'nin, yeni sürümdeki ilk 50 listesinin dışında kaldığı belirtildi.  
Van Persie'nin ardından geçen yılki sürümün en güçlü 12. oyuncusu olan Radamel Falcao da ilk 50'nin dışında kalarak hayal kırıklığı yaşayan bir diğer isim oldu. Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi'nin (94) en etkili futbolcu olarak ilk sırayı aldığı FIFA 16'da, Real Madridli Cristiano Ronaldo ikinci (93), Hollandalı Arjen Robben olurken, Alman Neuer ve Barçalı Suarez (90) üçüncü sırayı paylaştılar.   

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...