Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hagi'den yıllar sonra gelen 'Maradona' itirafı!

Hagi'den yıllar sonra gelen 'Maradona' itirafı!

SPOR Haberleri

Galatasaray ve Romanya futbolunun efsanelerinden Hagi, yıllar sonra İtalyan basınına çok önemli bir itirafta bulundu.

Galatasaray'da uzun yıllar forma giyen Romanya'nın yetiştirdiği en büyük yeteneklerden olan Gheorghe Hagi, İtalyan basınına verdiği röportajında, yıllar sonra bir itirafta da bulundu.
Gheorghe Hagi, İtalya'da forma giydiği Brescia takımında geçirdiği dönemlerden bahsederken, ''Yeni Diego Maradona'' olmasının Bresica tarafından engellendiğini söyledi.
Hagi röportajında ''Yıllar sonra burada söylüyorum'' diyerek Maradona'nın ayrılmasından sonra Napoli'nin kendisini istediğini ancak Brescia'nın transfere izin vermediğini ''Brescialı yöneticilere hala kızgınım. Yıllar sonra şimdi söyleyeceğim. Napoli Maradona'nın mirasını sürdürmem için beni istedi. Arjantinli gitmişti ve ben 'Yeni Diego' olabilirdim ama Brescia bu teklifleri reddetti'' sözleriyle açıkladı.
Hagi'den yıllar sonra gelen 'Maradona' itirafı!

Gheorghe Hagi, Brescia'daki kariyerini 1994'te noktaladıktan sonra Barcelona'nın yolunu tutmuş, 1996 yılında da Galatasaray'a transfer olmuş ve sarı-kırmızılı formayla 2001 yılına kadar futbol kariyerini sürdürmüştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...