Felipe Melo, 'Beni Inter'e tanrı getirdi'

Felipe Melo, 'Beni Inter'e tanrı getirdi'

SPOR Haberleri

Inter'e transferini yorumlayan Felipe Melo, Galatasaray'dayken Mancini'nin kendisine garanti verdiğini söyledi.

Galatasaray ile yollarını ayıran Felipe Melo, Çizme'ye transferini ilginç sözlerle yorumladı. La Stampa gazetesine bir röportaj veren yıldız futbolcu, "Beni Inter'e Tanrı getirdi. Bu kulübe gelmeyi zaten istiyordum. Tanrı da bana yardımcı oldu. Ben dindar bir insanım ve tanrının bizlerin kaderini çizdiğini düşünürüm. " dedi.  
Brezilyalı futbolcu şöyle devam etti: "Biz Galatasaray'dayken Mancini bana 'Eğer ben takımdan ayrılırsam seni de yanımda götüreceğim' demişti. Ve şimdi dediğini yaptı. Türkiye'de çok iyi bir kontratım vardı ama artık başka bir şeyler istedim".  
İtalya'da sezonun hayalkırıklığı yaratan yeni transferine verilen Altın Bidon ödülüne layık görülen deneyimli futbolcu Torino ekibinde forma giydiği dönem için ise şu ifadeleri kullandı: "Juventus'dayken suçu hep benim üzerime attılar. Ancak durum böyle değildi. Şu an Juventus aramızda büyük bir fark yok ve şampiyonluğu hedefliyoruz".  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...