GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜKASIMPAŞA A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORCORENDON ALANYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORATAKAŞ HATAYSPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
 - Beşiktaş - Ankaragücü | CANLI
45 dakika önce

Süper Lig'de 33.hafta açılış maçı | Beşiktaş - MKE Ankaragücü

Süper Lig'de 33.haftanın perdesi Beşiktaş-MKE Ankaragücü maçıyla açılıyor. Tüpraş Stadyumu'nde saat 20:00'de başlayan karşılaşmanın hakemi Bahattin Şimşek, VAR hakemi ise Hollandalı hakem Dennis Johan Higler. Maçın detaylarına canlı anlatımdan ulaşabilirsiniz.
 - Real Madrid'e veda! Artık resmen...
1 saat 19 dakika önce

Real Madrid'e veda! Arda Güler transferi için düğmeye basıldı! Artık resmen...

Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler önce sakatlıklarla boğuştu ardında da beklediği süreyi bir türlü alamadı. Geçtiğimiz günlerde sezon sonunda kiralık olarak Madrid'den ayrılacağı iddia edilen Arda Güler hakkında İspanyol basınında bu kez bambaşka bir iddia ortaya atıldı. İşte haberin detayları.
 - Ünlü futbolcunun ailesi maç çıkışı saldırıya uğradı
2 saat 16 dakika önce

Ünlü futbolcunun ailesi maç çıkışı saldırıya uğradı! Denizlispor'da kriz giderek büyüyor

Süper Lig'de mücadele eden ve son yıllarda 2. Lig'e kadar düşen Denizlispor'da sular bir türlü durulmuyor. Futbolcuların maaşlarını alamadıkları için antrenmanlara çıkmama kararı almalarının ardından futbolculardan Mehmet Ali Ulaman'ın ailesi maç çıkışı saldırıya uğradı.
 - "Galatasaray, Fenerbahçe'den daha iyi"
3 saat 45 dakika önce

"Galatasaray, Fenerbahçe'den daha iyi" Eski Fenerbahçeli Tolgay Arslan'dan ortalığı karıştıracak sözler

Bir dönem Türkiye Beşiktaş ve Fenerbahçe formaları giyen şimdilerde Avustralya'da Melbourne City takımında kariyerini sürdüre Tolgay Arslan çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 - "Sözleşmeler bugün imzalanıyor"
3 saat 57 dakika önce

Galatasaray transferi resmen açıkladı: "Yeni sözleşmeler bugün imzalanıyor"

Süper Lig'de Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, iç transferle ilgili flaş bir paylaşım yaptı. Sarı-kırmızılılar A Takım futbolcularının bazılarıyla sözleşme yenileyeceğini açıkladı.
 - Beşiktaş - Ankaragücü maçına yabancı VAR hakemi
4 saat 17 dakika önce

TFF açıkladı! Beşiktaş - MKE Ankaragücü maçına yabancı VAR hakemi atandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'de 33.haftada oynanacak olan Beşiktaş-MKE Ankaragücü maçının VAR odasına Hollandalı hakem Dennis Johan Higler'i atadı. İki takım ayrıca Ziraat Türkiye Kupası'nda da karşılaşacak.
 - "İstanbul'da tarih yazdık gelecek nesillere anlatırız"
4 saat 37 dakika önce

Küstah açıklamalara kaldığı yerden devam! Olympiakos'un sahibi Evangelos Marinakis "İstanbul'da tarih yazdık..."

UEFA Konferans Ligi'den Fenerbahçe 3-2'nin rövaşında, penaltı atışlarıyla Yunan takımı Olympiakos'a mağlup oldu ve Avrupa hayallerine veda etti. Maç sonrası Olympiakos'un sahibi Evangelos Marinakis daha önce İstanbul hakkında yaptığı küstahça açıklamalarına bir yenisini daha ekledi.
 - İrfan Can ile Yusuf karşı karşıya
5 saat önce

İrfan Can Kahveci ile Yusuf Yazıcı karşı karşıya! UEFA her ikisini de aday gösterdi

UEFA, takımları Konferans Ligi'nde boy gösteren Yusuf Yazıcı ile İrfan Can Kahveci'yi attıkları gollerle haftanın en iyisine aday gösterdi.
 - Olympiakos maçında büyük skandal! Meğer...
5 saat 23 dakika önce

İsmail Kartal "Çalıştık" demişti! Fenerbahçe'nin Olympiakos maçında büyük skandal ortaya çıktı! Meğer...

3-2'nin rövaşında, penaltı atışları sonucu UEFA Konferans Ligi'ne veda eden Fenerbahçe hakkında skandal bir iddia ortaya atıldı. Cengiz Ünder, Tadic ve Bonucci'nin penaltı altışlarını kaçırması sonucu Avrupa'ya veda edilmesinin ardından bakın hangi gerçek gün yüzüne çıktı.
 - Kaleci Tzolakis'ten 'muska' itirafı
5 saat 52 dakika önce

Fenerbahçe'nin 3 penaltısını çıkaran kaleci Tzolakis'ten 'muska' itirafı! Olympiakos'u yarı finale taşıdı

Normal süresi Fenerbahçe'nin 1-0'lık zaferiyle sonuçlanan, UEFA Konferans Ligi çeyrek final ikinci maçı penaltılara gitti. Sarı-lacivertlilerde Tadic, Cengiz Ünder ve Bonucci penaltı atışlarından yararlanmadı ve Kanarya'nın Avrupa hayalleri sona erdi. Karşılaşmada kurtardığı 3 penaltıyla takımını adeta sırtlayan Olmypiakos kalecisi Tzolakis karşılaşma sonrası çarpıcı bir itirafta bulundu.
 - Hem faul yaptı hem de hareket çekti 
6 saat 27 dakika önce

Olacak iş değil! Ferdi Kadıoğlu'na yaptığı hareket yanına kaldı! Podence hem faul yaptı hem de hareket çekti

UEFA Avrupa Ligi'nde 3-2'nin rövanşında Olympiakos'la Kadıköy'de kozlarını paylaşan Fenerbahçe, penaltılara giden maçta Avrupa hayallerine veda etti. Maça damgasını vuran olay ise Yunan ekibinde forma giyen Daniel Podence'ın, yerde yatan Ferdi Kadıoğlu'na yaptığı hareket oldu.
 - Fenerbahçe elendi Melo yine yapacağını yaptı
6 saat 53 dakika önce

Galatasaraylı eski futbolcu Felipe Melo'dan Olympiakos mağlubiyeti sonrası olay Fenerbahçe paylaşımı

UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe'nin Olympiakos'a elenmesi sonrası, Galatasaraylı eski futbolcu Felipe Melo'nun Instagram hesabından yaptığı paylaşım sosyal medyanın gündemine damgasını vurdu.
 - "Sana 15 milyon euro verildi yazık ya "
7 saat 15 dakika önce

Cengiz Ünder istenmeyen adam oldu! Elvir Elvir Baljic yerden yere vurdu: "Sana 15 milyon euro verildi yazık"

UEFA Konferans Ligi'nde 3-2'nin rövaşında normal süreyi 1-0 kazanan Fenerbahçe, seri penaltı atışlarında kaçırdığı 3 penaltı sonrası Avrupa macerasına veda etti. Maçın ardından karşılaşmayı yorumlayan eski Fenerbahçeli Elvir Baljic, Cengiz Ünder'e yüklendi.
 - Yunan basını haddini aşmaya devam ediyor
7 saat 40 dakika önce

Fenerbahçe maçı öncesi haddini aşan Yunan basını galibiyet sonrası sınırı aştı: "Konstantinopolis düştü"

Atina'da 3-2 mağlup olduğu maçın rövanşında normal süreyi 1-0 kazanan Fenerbahçe, Tadic, Cengiz ve Bonucci'nin penaltı atışlarını kaçırmasıyla UEFA Konferans Ligi'ne çeyrek final etabında veda etti. Fenerbahçe'nin, Olympiakos'a elenmesi Avrupa basınında geniş yankı bulurken, maç öncesi haddini aşmaya başlayan Yunan basını galibiyet sonrası sınırı iyice aştı.
 - Kahır mektubu
12 saat 18 dakika önce

Fenerbahçe Olimpiakos'a penaltılarla elendi: Kahır mektubu

UEFA Konferans Ligi çeyrek finalinde, Atina'daki 3-2'lik mağlubiyetin ardından Kadıköy'de Olympiakos'u ağırlayan Fenerbahçe, normal süresini 1-0 kazandığı karşılaşmada, seri penaltı atışlarından yararlanamadı ve Avrupa macerasını noktaladı. İrfan Can’ın golüyle öne geçen F.Bahçe ikinci golü çok aradı, bulamadı. Gidilen uzatmalarda sonuç değişmedi. Penaltılarda Livakovic iki kurtarış yapsa da Tadic, Cengiz ve Bonucci atışları kaçırınca yarı final uçtu gitti.
 - Bronckhorst aşkı depreşti
12 saat 45 dakika önce

Hollandalı çalıştırıcı yeniden Beşiktaş’ın gündeminde: Bronckhorst aşkı depreşti

Siyah beyazlı yönetim sezon ortasında anlaşamadığı 49 yaşındaki teknik adamla görüşme kararı aldı. 1,5 yıldır boşta olan Giovanni van Bronckhorst, Kartal’a sıcak bakıyor.
Spor - Spor
17 saat 58 dakika önce

Türkiye ülke puanı sıralamasındaki yerini garantiledi!

Viktoria Plzen'in UEFA Konferans Ligi'nden elenmesiyle Çekya'nın Avrupa'da takımı kalmadı ve Türkiye'nin, UEFA ülke puanı klasmanında sezonu 9. sırada bitirmesi kesinleşti. Süper Lig 2024-25 sezonu şampiyonu Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak. Lig ikincisi ise gruplara kalabilmek için 2 eleme turu oynayacak.
Spor - Spor
18 saat 4 dakika önce

Aston Villa, Lille engelini aştı! Fenerbahçe turu geçerse rakibi İngilizler

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin favorilerinden Aston Villa ve Lille, çeyrek final rövanşında Fransa'da karşı karşıya geldi. İlk maçı 2-1 kazanan Aston Villa, rövanşta rakibine 2-1 mağlup oldu.
Spor - Spor
19 saat 14 dakika önce

Basketbol derbisinin galibi Fenerbahçe! Beşiktaş Emlakjet'e fark attı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe Beko, Beşiktaş Emlakjet karşılaştı. Fenerbahçe sahadan 31 sayı farkla galip ayrıldı.
Spor - Spor
19 saat 41 dakika önce

Beşiktaş'ta 2 yıldız kadroda yok! Sakatlıkları sebebiyle oynayamayacaklar

Beşiktaş'ta, Ankaragücü maçında 2 futbolcu takımdaki yerini alamayacak. Omar Colley ve Bakhtiyor sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek.
 - Fenerbahçe Avrupa'ya veda etti!
19 saat 56 dakika önce

Fenerbahçe Avrupa'ya veda etti! Olympiakos penaltı atışlarında gülen taraf oldu

Fenerbahçe, 3-2 mağlup olduğu maçın rövanşında Olympiakos'u 1-0 mağlup etti. Penaltı atışlarına giden karşılaşmada tur atlayan taraf Olympiakos oldu.
Sona Git