Şenol Güneş: Bu işi bilmiyor muyuz?

Şenol Güneş: Bu işi bilmiyor muyuz?

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, farklı kazandıkları Antalyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, farklı kazandıkları Antalyaspor maçının ardından, "Uzun vadede şampiyonluk söyleminde bulunmak istemiyorum" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş, Antalyaspor'u 5-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Antalya'da güzel bir futbol atmosferi olduğunu belirterek, kentte her geçen gün futbol sevgisinin arttığını söyledi.

Stadyum olarak da Antalya'da her şeyin hazır olduğunu kaydeden Güneş, "Antalyaspor da iyi. Bugün kazansalardı ilk 4'e gireceklerdi. Takım olarak da iyi oynuyorlar. Genç bir hocaları var. Zor maçtı. İki takım da hızlı, tempolu başladı, futbol oynamaya çalıştı. Biz kalite olarak daha üstün olduğumuz için bunu iyi kullandık. Goller attık, daha fazla da atabilirdik. Zaman zaman adamları kaçırdık. İkinci yarı hem gol attık hem rakibe az pozisyon verdik. Pozisyon vermeden Eto'o'nun golünü yedik" diye konuştu.
Takım olarak eksiklikleri olduğu ifade eden Güneş, "Sahada güzel bir maç vardı. İzleyenler keyif aldı. Futbol keyif için oynanan oyundur. Hem rakibi hem kendi oyuncularımı tebrik ediyorum. Oyuncularım özverili ve disiplinliydi. Onları kutluyorum" şeklinde konuştu.

“ZEMİN İŞİNİ BİLMİYOR MUYUZ”

"Zeminle ilgili bir sıkıntı oldu mu?" sorusuna Güneş, “Güzel yapılmış bir stat. Ama zemin çok önemlidir. Futbolcunun sahadaki sakatlığı her şeyi geriye itebilir. Faul zannettim Olcay'ın ayağı takılmış. Daha iyi bir zemin olabilirdi. Zemin konusunda Türkiye'de sıkıntımız var. Bu işi bilmiyor muyuz, yoksa bilerek mi yapıyoruz anlamadım. Bizim oyunumuzu çok etkilemedi. Kart görmeden, sakatlık vermeden geri dönüyoruz. 3 puan aldık, mutluyuz" cevabını verdi.

“ŞAMPİYONLUK SÖYLEMİNDE BULUNMAK İSTEMİYORUM”

"Şampiyonluk söylemi ve istediğiniz oyunun kaçta kaçını oynayabiliyorsunuz?" şeklindeki soruya Güneş şu cevabı verdi:
“Her geçen gün iyiye gidiyoruz. Eksikliklerimiz var. İyi işler yapan takımız. İlk yarının yarısı oldu. Kasımpaşa maçını düşünüyorum. Biz işimizi yapmalıyız. Takımın hedefi şampiyonluk ve adaylardan biriyiz. Biz biraz öndeyiz puan olarak. Bugün yense Antalya ilk 5'te olacaktı. Lige bir renklilik gelebilirdi. Uzun vadeli şampiyonluk söyleminde bulunmak istemiyorum."

“MAÇI HAKETTİK”

Beşiktaş'ın her maçı farklı kazanabilecek kapasitede olduğunu dile getiren Güneş, “Antalya'da 1-0 da olsa kazanıp 3 puan almak istiyorduk. İlk yarıda çok pozisyonumuz vardı. 5 gollük fark deplasmanda çok iyi. Başından sonuna kadar hak eden bizdik” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...