Pereia: Uyumayın beyler

Pereia: Uyumayın beyler

SPOR Haberleri

Portekizli hoca, "Dikkat dağınıklığı, bulduğumuz gol pozisyonlarını harcamak en büyük sorunumuz" dedi

Türk futbol tarihinin en pahalı kadrosunu yöneten Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Galatasaray beraberliğinin ardından oyuncularına sert çıktı. Sezon başından beri beklenen futbolu oynatamadığı için ağır eleştiri yağmuru altında olan Portekizli teknik adam, "Beşiktaş ve Galatasaray'ın hocaları Türk futbolunu biliyor. Ben ise 3 aydır buradayım ve oyuncularım da yeni" mazeretinin arkasına sığınırken, derbi beraberliği için de, "Bir anlık konsantrasyon kaybı" yorumunu yaptı. Rize ve Akhisar maçlarında olduğu gibi, Galatasaray karşısında da üstünlüğü koruyamayan oyuncularıyla bir toplantı yapan Pereira, "Bizim en büyük sorunumuz anlık konsantrasyon kayıpları ve yakaladığımız gol fırsatlarını cömertçe harcamak. Bazen sahada uyurgezer gibi oluyorsunuz" dedi. 
Artık tahammülüm yok
Genel anlamda takım olarak çok iyi savunma yaptıklarının altını çizen Vitor Pereira, "Yediğimiz gollerin büyük kısmı duran toplardan. Bir anlık hata nedeniyle puanlar, maçlar kaybediyoruz. Bu sorunu bir an önce aşmak zorundayız" ifadesini kullandı. Galatasaray karşısında sergilenen oyundan genel anlamda memnun olduğunu belirten Portekizli teknik adam, "Bu seviyenin altına düşmeden devam edeceğiz. O zaman kimse bize direnemeyecek" diye konuştu. Derbinin geride kaldığını vurgulayan Pereira, "Geçmişe takılıp kalamayız. Önümüzde Osmanlıspor maçı var. Derbi havasından çıkmalı ve hatalarınızdan ders alarak yola devam etmeliyiz. Yeteri kadar puan kaybı yaşadık. Artık kredimiz kalmadı" dedi. > M.Emin ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...