Şota ipten döndü

Şota ipten döndü

SPOR Haberleri

Süper Lig'de 4 maçlık mağlubiyet serisine Sivasspor galibiyetiyle son veren Trabzonspor moral buldu.

Maç öncesi tartışılan isimler arasında liste başında yer alan teknik direktör Şota Arveladze de rahat bir nefes alarak kredi kazanmış oldu. Sezon sonuna kadar takımın başında kalmak istediğini söyleyen Gürcü hoca, "4 maçlık mağlubiyet serisi gardımızı düşürmüştü. Kazanmanın öneminin farkındaydık" diye konuştu. Şota, "Ben buraya asla başarısız olacağım diye bir düşünce ile gelmedim. Aksine bu takımın özlenen başarılara kavuşmasına yardımcı olmak için görevi üstlendim. Evet şu ana kadar bazı şeyler istediğimiz gibi gitmemiş olabilir. Ama asla pes etmem. Çok eleştirildiğimizin farkındayım. Bunu tersine çevirecek azmim var ve savaşacağım" dedi. 
3-6-1 bizi zorladı hocam 
Öte yandan Sivas maçının ilk yarısında denenen 3-6-1'lik oyun sistemi tutmadı. Maç içerisinde birçok pozisyon veren bordo-mavili takımda savunma oyuncusu Douglas ve kaleci Esteban performanslarıyla ön plan çıkan isimler oldu. Geldikleri günden itibaren çok eleştirilen iki oyuncunun performansı Şota'nın yüzünü güldürdü. Bu arada bazı oyuncuların da 3-6-1'lik oyun sisteminde zorlandıklarını Şota'ya ilettiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...