Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sneijder sabaha kadar uyumadı

Sneijder sabaha kadar uyumadı

SPOR Haberleri

F.Bahçeli Josef De Souza ile Topal'ın çok sert faullerine maruz kalan ve bileği şişen Sneijder'in derbi gecesi sabaha kadar ağrıdan uyuyamadığı belirlendi

Saracoğlu'nda 1-1 sona eren Fenerbahçe derbisinde Olcan Adın'a çok şık bir asist yapan Wesley Sneijder sık sık rakip futbolcuların sert faullerine maruz kalmıştı... Özellikle Mehmet Topal ve Josef De Souza'nın sert futbolu nedeniyle maç sırasında hakeme adeta isyan eden Hollandalı yıldız, devre arasında soyunma odasına sedyeyle gitmek zorunda kalmıştı. İkinci yarıda büyük bir fedakarlık göstererek forma giyen Sneijder'in o gece çok büyük ağrılar çektiği ortaya çıktı. 
 
SABAH HEMEN MR'A SOKULDU 
 
Gecenin ilerleyen saatlerinde, devre arasında doktorların kullandığı ağrı kesicilerin etkisinin geçtiği ve yıldız futbolcunun sabaha kadar gözüne uyku girmediği belirlendi. Bileğinde büyük bir şişlik oluşan Sneijder'in kulüp doktorları ile sürekli konuştuğu ve pazartesi günü hemen MR'a sokulduğu ifade edildi. 
 
BENFICA MAÇINDA SAHADA 
 
Fakat korkulan olmadı ve çekilen MR'da Sneijder'in bileğinde kas ezilmesinin dışında önemli bir sorunun rastlanmadığı belirlendi. Takım izinli olduğu için günü dinlenerek geçiren tecrübeli futbolcu dünkü idmanda yer aldı. Fakat sarı kart cezalısı olan Sneijder bu nedenle Benfica maçı düşünülerek teknik heyet tarafından fazla zorlanmayacak. Fakat yıldız futbolcu Portekiz deplasmanında kesin olarak takımdaki yerini alacak. Doktorların Sneijder için "Darbeler çok sertti. Önemli bir sakatlığı olmadığı için çok şanslıyız" ifadesini kullandığı da belirlendi.
Kaynak:Takvim

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...