Eto'o gönlündeki takımı açıkladı!

Eto'o gönlündeki takımı açıkladı!

SPOR Haberleri

Samuel Eto'o teknik direktör Yusuf Şimşek'ten övgüyle bahsederken, hiç formasını giymediği Paris Saint Germain'in gönlündeki takım olduğunu açıkladı.

Antalyaspor'un dünya yıldızı Samuel Eto'o çarpıcı açıklamalarda bulundu...
 
"SONA YAKLAŞTIM AMA..."
 
Kariyerinin sonlarında olmasına rağmen Antalyaspor'da ortaya koyduğu performansı yorumlayan Eto'o, "Ben oynamaktan her zaman zevk alıyorum. Futbolun hafızasının olmamasına rağmen bu kadar fazla süredir bu havayı yaşıyorsanız elinizden gelenin en iyisini yapmaya devam etmelisiniz. İlk günkü arzum hala devam ediyor. Sona yaklaştım o yüzden bu kısa zamanda bundan tat almak istiyorum" dedi.
 
"MALLORCA'YI UNUTAMIYORUM"
 
Futbol hayatının en iyi zamanını Real Mallorca'da yaşadığını aktaran Kamerunlu efsane, "Mallorca'da gençtim, rekabet istiyordum ve orası bana 1 numara olma fırsatı verdi. Takım arkadaşlarımla müthiş işler yaptık. Evet Barcelona'da çok fazla kupa kazandım ama Barcelona'da kazanmak, Mallorca'da kazanmaktan çok daha kolay çünkü etrafınız dünyanın en iyi oyuncularıyla çevrili" değerlendirmesinde bulundu.
 
"INIESTA VE YAYA TOURE"
 
Kendisini en fazla etkileyen oyuncuları açıklayan 34 yaşındaki golcü, "Iniesta beni en çok etkileyen oyuncu. Büyük bir oyuncu, zoru kolaya çevirebilen bir oyuncu. Diğeri ise Yaya Toure. Barcelona'ya gelişi inanılmazdı" ifadelerini kullandı.
 
"ŞİMŞEK TARİH YAZACAK"
 
Yusuf Şimşek'in çok önemli yerlere geleceğinin de altını çizen yıldız oyuncu, "En fazla etkileyen teknik adakm Luis Aragones'di. Huzur içinde yatsın. Şu anda Antalya'da çok iyi bir koça sahibim. Futbol tarihine geçecek güzel işler yapacak" dedi.
 
"MOURINHO, CHELSEA'DEN AYRILMAZ"
 
Jose Mourinho'nun Chelsea'den ayrılmayacağını da savunan Kamerunlu, "Bu bilginin doğru olduğunu düşünmüyorum. Jose Mourinho'nun PSG ile bağlantı kurduğunu sanmıyorum. Mourinho her takımı kurtarabilir. Geçmişte yaptı şimdi de yapabilir. Chelsea'den ayrılacağını düşünmüyorum. Kulübü tekrar ayağa kaldıracaktır" yorumunda bulundu.
 
"MOURINHO'YA KIZGIN DEĞİLİM"
 
Chelsea'de oynadığı dönemde Jose Mourinho'nun yaşıyla ilgili eleştirilerini de değerlendiren Antalyasporlu yıldız, "Jose yanlış yapmıştı ama onu suçlamadım. Konuştuk ve bitti. Bana olumsuz yorumda bulunanlara karşı öfkeli olsaydım bir çok insana kızgın olabilirdim. Futbolda bazen pişman olacağınız şeyler söyleyebiliyorsunuz" sözlerini kullandı.
 
"GÖNLÜMÜN TAKIMI PSG"
 
Paris Saint Germain'in gönlündeki takım olduğunu da itiraf eden Eto'o, "Bu benim dileğim. Zlatan gibi büyük oyuncular tarih yazabilir, aldıkları sorumlulukla takımını finallere taşıyabilir. Ama bu diğer oyuncuları yok saymanız anlamına gelmez. Zlatan'ın tek başına kurtaracağı maçlar tabii ki olacaktır. Ama bu diğer oyuncuların sorumluluk almayacağı anlamına da gelmez. George Weah orada oynadığından beri PSG benim gönlümün takımı" dedi.
 
Son olarak Paris Saint Germain'e iki kez transfer olma fırsatı olduğunu ama bunun gerçekleşmediğini de sözlerine ekleyen golcü isim, "Luis Fernandez takımı çalıştırırken böyle bir olasılık vardı. Zlatan gelmeden önce de görüşmelerimiz olmuştu ve kendimi PSG'de görüyordum ama olmadı. Buna pişman değilim ama olsaydı çok mutlu olurdum" diyerek sözlerini noktaladı.
 
Kaynak:Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...