Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Carvalhal tarih yazdı! Arsenal'i 3-0 yendi

Carvalhal tarih yazdı! Arsenal'i 3-0 yendi

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın eski hocası Carvalhal'in çalıştırdığı Sheffield Wednesday Premier Lig devi Arsenal'i 3-0'lık skorla dağıttı ve çeyrek finalist oldu.

Beşiktaş'ı çalıştırdığı dönemde mütevazı kişiliği ve siyah-beyazlı takıma olan sevgisiyle tribünlerin gönlünde taht kuran Carlos Carvalhal, İngiltere'de tarihe geçti...
 
Portekizli teknik adamın çalıştırdığı Sheffield Wednesday, İngiltere Lig Kupası 4. turda Premier Lig devi Arsenal'i 3-0'lık skorla devirerek çeyrek finale yülseldi.
 
Championship'te mücadele eden Sheffiel'ın gollerini Wallace, Lucas Joao ve Hutchinson kaydetti. Mesut Özil'in 18 kişilik kadroda yer almadığı maçta Arsenal, iki önemli futbolcusunu sakatlık nedeniyle değiştirmek zorunda kaldı. Oxlade-Chamberlain'in sakatlanmasıyla 5. dakikada Walcott'u oyuna alan menajer Arsene Wenger, bu futbolcunun da 19. dakikada sakatlanmasıyla Bennacer'e görev verdi.
 
Maç sonrası açıklamada bulunan Carvalhal, "Galibiyeti hak ettik. Oyuncularım maçtan önce dediğim her şeyi sahada yaptılar. Övgüyü hak ettiler. Arsenal'de uluslararası tecrübesi olan Cech, Mertesacker, Debuchy gibi oyuncular oynadı. Ama biz onlardan daha iyiydik" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...