Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şota'dan maç sonu değerlendirme

Şota'dan maç sonu değerlendirme

SPOR Haberleri

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Gaziantepspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Gaziantepspor karşısında ikinci yarıda daha hareketli, istedikleri coşkuyu, enerjiyi, havayı yakalayarak pozisyonlara girdiklerini söyledi.
Arveladze, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, hafta içerisinde antrenmanlarda biraz daha çabuk oynamaları konusunda çalıştıklarını ve oyuncularıyla görüştüğünü belirtti.
Maçın ikinci devresinde istedikleri oyunu sahaya yansıtabildiklerini ifade eden Arveladze, "İkinci devre daha hareketli, istediğimiz coşkuyu, enerjiyi, havayı yakalayarak pozisyonlara girdik. Daha istekli, birbirine yardımcı olan bir takım vardı. Bu coşkumuz soyunma odasından başladı. Rakibimiz karşısında puanı kurtarmış olduk, kazanabilirdik de. Ama maalesef düşüyoruz ondan sonra başlıyoruz. Bunu çözmek lazım, maçın başında o coşkuyu göstermek lazım" dedi.
Şota Arveladze, hakem hatalarıyla ilgili bir soru üzerine de şu ifadeleri kullandı:
"Ne diyeyim artık, alışmak istemiyorum. Pozisyonlar belli oluyor. Geçen hafta Sivas'ta 15. dakikada bizim kaleciye hemen sarı kart verdi, oyunu durduramadık. Bugün 10. haftada içerde oynadığımız bütün maçlarda 10 dakika çalıyorlar, yatıyorlar. Bakıyorsun, bilerek yapıyor ver o zaman sarı kartı. Bana verdiler son maçımda. O zaman karşıya da versinler."
Arveladze, forvette Deniz Yılmaz ile başlamasıyla ilgili olarak ise, "N'Doye iki haftadır çok hastaydı. Çok antibiyotik aldı, güçsüz düştü. Son 3 gün antrenmana katıldı. Sivas'ta almadım onu. Son maçta Cardozo'yu oynatmadım Deniz'i oynattım, memnun kaldım ve devam ettim" dedi.
-Kural hatası yorumu
Karşılaşmanın son anlarında Trabzonspor'un penaltı beklentisiyle itiraz ettiği pozisyonun ardından kural hatası yapılıp yapılmadığıyla ilgili bir soru üzerine de Şota Arveladze şunları söyledi:
"Bir sene önce benim öyle bir maçı tekrar oynattılar, kural hatası diye. Bir gün yattım 29 puanla, sabah kalktım 26 puanla. Bunun devamı nedir bilmiyorum. Bunun peşinde olalım mı olmayalım mı artık herkes bir yerden başlayacak tekrar. Bilmiyorum, kural hatası olabilir. Bunu da el varsa bizim de kullanmamız gerekiyor"
-Gaziantepspor cephesi
Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu ise ikinci bölgede rakibi iyi tuttuklarını iyi çıkarak 2-0'lık skoru bulduklarını belirterek, "2-0 iken iki tane ofsayttan gol yerseniz nasıl olacak?. Bana göre maalesef hakem çoğu pozisyonları aleyhimize çaldı. "
Topçu, her şeye rağmen mücadelelerini verdiklerini ifade ederek, "Etimiz budumuz budur. Yapabileceğimizin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Hakemin bu kadar hata yaptığı bir yerde fazla bir şey yapamayız. Bir tane bizim lehimize çalmadı desem yeridir. İki tarafın da memnun olmadığı bir hakem vardı sahada" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...